Szervusztok,én is beestem!
Szerencsére én is nagyon jól aludtam az éjjel,az új memórahabos párna mind a kettőnknek nagyon tetszik,Laci is nagyon dícsérte,kényelmes,kellemes aludni rajta.
Siettem is haza,mert már mikor indultam volna,Laci rámcsörgött,hogy meghoták a fát!Ahogy hazaértem be is álltam a hordásba,mikor megláttam az utcán a csomóját,nem tudtam hogy örvendjek-e,hogy juj mennyi fa!Vagy sírjak,hogy juj mennyi fa...Minden esetre majdnem 4 óránkba tellett,hogy behordjuk,kicsi pihenőket engedélyeztünk magunknak,a két karom így sem érzem,le is zuhanyoztam jó meleg vízzel és hajat is mostam a fejem is piszkos lett persze a sok portól.
Utána kitaaláltuk hogy sültszalonna ismétlés legyen,mert nagyon megéheztünk,pikk-pakk Laci már sütötte is,a sok aprófa forgács,amit összeszedtünk a végén,pont jó lesz ilyen kis sütésekhez.
Jól laktunk,lezuhanyoztam,és már elnyúltam,pizsiben a gép előtt,én ma már semmit nem csinálok!
Margitka!
Juj mennyi finomat van időd sütni!Már jócskán túlteszel rajtam sütések terén,régebben sokkal többet sütöttem,de már valahogy nem hiányzik,ma is fagyit ettünk,meg most már jönnek a gyümölcsök.
Lia!
Milyen jó hogy tudsz nyugodtan aludni,sokszor a fáradtságtól sem tud az ember,most nem vagy annyira sresszes,lazább a munka,látod,ez is milyen jó!
Szerintem engem ma nem kell ringatni, máris alig bírom a szemem nyitva tartani...