Válasz: Társalgás

Szervusztok,megjöttem én is végre,már alig vártam,hogy hazaérjek,jól elfáradtam ma...
Kellemes az idő,nincs meleg de már sütöget a nap..Ma ellenőrzés volt a cégnél,a riasztókat ellenőrízték,aztán pont engem kapott el a pasi,hogy lássa tudom e használni a riasztót,ki be kapcsolni,aztán a végén megdícsért ,mondjuk nekem ez nem nehéz,mert jó számmemóriám van,több pinkódot,meg riasztókódot tartok észben.
Hazaérve Lacit nem találtam itthon,épp a Pennyben volt vásárolni ,de már a kávét bekésztette,csak meg kellett nyomni a gombot,én pedig melegítettem lecsót,azt ebédeltünk,mikor hazaért...már elkezdődtek a drágulások nálunk most az összes élelmiszerre emelték az ÁFÁ-t 9 ről 11 %-ra...rögtön érezhető sajnos...elég ramaty helyzetben van az ország én megértemhogy megszorítások kellenek,csak sajnos ez a kormány is olyan helyekről vonja meg a pénzt,ahol amúgy is kevés van,levágta pl.a gyermeknevelési segélyt,meg az öszöndíjakat,ugyanakkor a politikusok szemérmetlen nagy juttatásai maradtak,sőt még kapnak mindenféle másra is,amire eddig nem...az ő nyugdíjuk 10x-se az átlag nyugdíjaknak...míg egy egész életében dolgozó munkás nyugdíja,alig 2000-3000 lej közt van,persze ennél sokkal kevesebbek is vannak,pl.1200...addig a politikusoké 20-30.000 lej.Sosem lesz igazság ezen a világon...
Holnap ismét benézek a kedvenc boltomba,a múlt héten ott is leltároztak,kíváncsi vagyok az új árakra...