Válasz: Társalgás
Sziasztok! 
Olyan szép idő volt egész nap, délután már rábeszéltem a férjemet, hogy sétáljunk el a boltba tejfölért... Persze pár apróságot még vettem... de tulajdonképpen sétálni akartam csak... Most értünk haza nem régen... ![]()
Ancsa!
Én szeretem a csirkemájat, de már egy ideje kihagytam... lehet, hogy túl sűrűn volt, és szüneteltettem... talán lassan újra veszek. Nálunk csak én és a nagy fiam eszi meg... na és persze olyankor csinálok, amikor más is van még mellette... magam miatt csak nem készítek... mostanában...
Jó étvágyat a finom vacsorához, amit készítettél... A sütiért meg megyek a konyhádba! ![]()
A cicák is élvezhették a mai jó időt, biztos rossz lesz nekik, ha újra jön a hideg...
Lia!
Csak betegséget ne kapjál el senkitől sem, akkor talán könnyebb is a munkavégzés... de azért jó, ha nem kell túlóráznotok! 
Szerintem egyik fajta gomba sem finom, ha nincs jól befűszerezve... nekem anélkül olyan ízetlen lenne... De ezt jól eltaláltuk! ... Én például imádom a csirkemellet, de ma megjegyeztem, hogy ez még annál is finomabb volt! Igaz, hogy a finom citromos tartármártás is nagyon kellett hozzá!