Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
A fiam nevében köszönöm a jókívánságot! Tegnap jöttünk haza nagyon jó volt minden. Szép időnk volt sütött a nap is, akkor jókat sétáltunk. Szerdán már esett a hó gyönyörű volt a táj, pláne a Hunyadi étteremből ablakon keresztül. Annyira hangulatos volt, mint a mesében, és mintha ékszerdobozban lettünk volna. A szálloda gyönyörű, hangulatos, még a falból is áradt a tiszztelet, nyugalom. Minden étkezéskor élő zene volt, jó volt üldögélni és hallgatni a kastély korához illő zenéket, szinte nyugtató volt. A férjem is rengeteget zenélt fiatal korában ott.
A víz nekem nagyon meleg volt 33 fokos, egy órát bírtam csak benne, inkább a 26-27 fokos vízben voltunk utána. Ez nagy medence ebben lehetett úszni is.
Készült egy csomó kép majd rakok fel belőle.
Ma délelőtt főztem bablevest és halacska volt szósszal. Aztán volt intézni valónk bent nekem kellett gyógyszert kivenni.
Hétfőn mikor indultunk felhívtak telefonon jan.30.-án műtenek, előtte 29.-én kell befeküdnöm. Ma is hívtak héltfőn be kell mennem, vizsgálatokra, kedden meg az altatóorvoshoz.
Látom milyen sok finomságot készítettél, és a kedvencét sütötted a menyednek is! A kis Hanna nagyon cuki, szépen figyel, mennyi sokat nőtt már. Csak bekukkantottam a képeket megnézni, majd megyek vissza, mert közben megint el kellett mennünk a postára. Olvasom,hogy az oltást is megkaptátok.
Milyem jó, hogy már főzöd a kocsonyát, azóta már biztosan készen is van. Itt is be van tervezve, de csak a jövő hét végére készülök vele. Így lesz majd rájárni még nem leszek.
Lia!
Sikerült a mai bevásárlásod? Milyen jó hogy a mai napod szabad volt. Itt is egyre több a beteg.
Ancsa!
Te is alkottál finomakat csináltál megint. A cicus jól van műtét után?