Válasz: Társalgás
Most már csak én is elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,159 2,160 2,161 2,162 2,163 … 2,360 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már csak én is elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Tegnap is hűvösödött este a levegő, igyekeztünk bejönni, és a fürdés után ágyba bújtunk. A tévét még egy kicsit néztük, aztán elég hamar elaludtunk. Csak hajnali 4 óra körül ébredtem fel. De azért még maradtunk egy picit az ágyban.
Reggel ma is felkeltünk már 6 óra előtt.
Jelenleg csak 8 fok van, és délutánra 19-25 fokra emelkedhet a hőmérséklet... esőt már jeleznek mára, de csak 1-2 mm-ert... na erre aztán kíváncsi leszek...
Főzni ma már kell, egy könnyű zöldségleves lesz, a másodnak sült túrógombóc készül... ezt kérte a férjem, hú ez is nagyon régen volt már.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Sziasztok,itt vagyok én is végre!
Ma is jól telt a nap,nem éreztem fáradtnak magam,nyugisan végeztem a dolgom.Igen kezd már normális külseje lenni a cégnek,sok helyen találtam takarítani valót,ahol az előző nem igen ügyeskedett..pl.felmosásnál a padló sok helyen fekete volt,látszott hogy ott rendszeresen nincs felmosva,így nekiálltam és alaposan felsikáltam,persze feljött a kosz ott is...
Holnap már nem kell mennem másik helyre utána,így elmegyek a munkaorvoshoz,hátha el tudom rendezni a jóváhagyást!Szombaton pedig a szokásos másik cég!
Én már locsoltam ma is,egy csepp eső sem esett...
Nagyon jól aludtuunk a matracokon,de hajnalban egy rakás zöldésget összeálmodtam,a végén felriadtam...de már akkor kelni is kellett...
Szia Ancsa!
Ó már megint hoztál cseresznyét!
Ma is gondoltam ám Rád sokat. Örülök, hogy ilyen jó kedvűen jöttél meg!
Biztos értékelni fogják a Te munkádat, mert meglátszik majd a különbség, ebben biztos vagyok én is!
Az nagyon jó, ha holnap el tudod majd intézni a munkához a jóváhagyást!
Én nekem még előttem van a locsolás... nagyon felhősödik itt most... de eddig nem esett semmi... biztos kell öntözni sajnos.
De jó, hogy a matrac meghozta a jó alvást! Az álmaid meg majd javulni fognak!
Kukucs...
Már én is meglocsoltam a virágokat... alig végeztem, elkezdett szemetelni az eső... de még a port se verte el... tehát jól tettem, hogy öntöztem... bár még eléggé borús... talán majd éjjel esik még?... nagyon jó lenne!
Holnap estére jönnek majd Gábor és Bogi. Már jó lesz együtt lenni újra!
Palóclevest kértek... holnap 2 napra főzünk majd. Meg sütni is fogok...
Most már a vacsorán is túl vagyunk, csak tévét fogunk nézni a fürdés előtt és utána is...
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Tegnap este jó volt időben lepihenni. Azért a tévét néztük még... Éjszaka most jól aludtunk... Csak hajnalban 4 óra körül ébredtünk fel, de fél 6-ig vissza tudtunk aludni mindketten.
Reggel ma is felkeltünk már 6 óra körül.
Jelenleg csak 10 fok van, és délutánra 20 fokra emelkedhet a hőmérséklet... Az esőt már hajnalban is hallottam esni... azóta folyamatosan esik nálunk. Állítólag 15-23 mm-er is lehet. Végre nem kell öntözni! ... Csak a nagy fiam morgott, hogy esőben kellett indulnia Pestre a munkába...
Főzni ma is kell. Palócleves lesz, de sült túrógombóc is maradt, és rétes is van.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Mozgalmas, fárasztó hét van mögöttünk, de végre jön egy kis pihenő a rohanó napok után. Ma legyünk Gyulára pihenni egy kicsit.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét.
Legyen nagyon szép a hétvégétek, együtt a családdal. Finomságokat készítesz, mindenki örömére.
Az eső itt is esett, egész éjjel, kellett már nagyon.
Ancsa.
Örülök hogy tetszik az új munkahely vigyázz magadra.
Ilona.
Nálatok is összejöttek a munkák, mindig van mit csinálni, igaz, már nem úgy megy semmi mint régen. Sikeres telefoncserét, az unokák biztos jó tanácsokat adnak.
Szervusztok!
Vége a hétnek,ma is eltelt jól a munka a cégnél,gaz elég álmos voltam,nagyon nem jól aludtam az éjjel,sokszor megébredtem és nem tudtam visszaaludni,így reggel jó álmosan mentem,az idő is esős ,borús,de azért jól haladtam ma is,szépen minden lassan át van sikálva,törölve,fényezve,mosva.
Munka után gyorsan elmentem a munkaorvoshoz,senki nem volt,rögtön sorra is kerültem,egy csomó kédést tettek,fel,olvasnom is kellett közelre meg távolra is,meghallgatták a szívem és vérnyomásom megmérték,és már kész is volt,be is adtam,úgyhogy hétfőtől végre él a szerződésem.
És itt a hétvége,pihenhetek,bár még holnap van munkám,de már nem kell korán menjek.
Az idő esős,cseperészik néha,meg-megáll,újra elered..álmosító az idő,ma minden esetre jó hamar fogok lefeküdni.
Ebédeltünk mikor hazaértünk,most már elnyúltunk a tv előtt...
Sziasztok újra!
Most van egy kis időm bekukkantani...
Lia!
De jó, hogy be tudtál még nézni indulás előtt! Remélem, hogy szerencsésen megérkeztetek Gyulára. Érezzétek nagyon jól magatokat, Jó pihenést!
Köszi, ma várjuk Gáborékat. Csak a munka után tudnak jönni valamikor estefelé... Ma reggel óta már nem volt eső... de ma nem értünk rá kint tevékenykedni... az majd a jövő hétre marad...
Ma takarítás is volt... és főztünk egy nagy fazék palóclevest 2 napra. Volt még maradék sült túrógombóc pudinggal, mi azt is ettünk délben... Aztán Nekiálltam Macus tortát sütni. Már csak az áfonyával kell kidíszíteni... Azt majd Bogira bízom, márciusban is Ő csinálta lelkesen.
Ancsa!
Látom, hogy tortával jöttél! Micsoda díszítés van rajta!
Sajnálom, hogy rossz éjszakád volt. Azért Te így is kitettél magadért az új munkahelyen!
Szerencséd volt az egészségügynél délután. Na akkor most már minden rendben van a munka körül! A holnapi munkán is biztos hamar túl leszel, aztán pihenjél majd sokat!
Sziasztok!
Margitka!
Én is csak most tudok bekukkantani! Bizony két napra főztem a bablevest, ma meg főztem még töltött paprikát. Igy holnap is tudunk dolgozni.
Itt ma elég jó áztató eső esett végre. Igaz kicsit hűvös is lett de a föld elég jól megázott. Volt még két nagy zsákkal diónk, az egyikhez hozzá is kezdett a férjem majd csatlakoztam a főzés után én is. Még a másik zsákot ha jó idő lesz akkor törjük meg. Kint pucoltuk a teraszon, fel kellett jól öltözni.
Nektek is szép hétvége lesz együtt lesz a család! Jó sok finomságot készítettél, a torta biztosan nyerő lesz. Érezzétek nagyon jól magatokat a családdal!
Lia!
Nektek is jó pihenést kívánok, érezzétek jól magatokat! Ott talán jó idő van, most itt esett az eső!
A munkának nincs vége, ha befejezed akkor mindig kezdődik elölről minden! Remélem sikerül majd árban is megfelő telefont cserélni!
Igen az unokák sokat tudnak már ezekben segíteni! A szülők csak akkor szólnak bele ha esetleg valamit elfelejtenek és ki kell igazítani őket!
Ancsa!
Látom megérkezett a matrac,nagyon szép a színe is! Remélem jól aludtatok rajta, használjátok egészséggel sokáig!
Nekünk is ehhez hasonló volt, egyik oldalán keményebb volt, a másikon puha. Aztán forgattuk mikor melyik oldalán akartunk feküdni. Nekem a kemlnyebb jobb volt. Három éve lecseréltük rúgósra. Először nem akartunk rúgóst de nagyon jó megszerettük.Egy négyzetméteren 165 rúgó van, nagyon kényelmes.
Sziasztok újra.
Szerencsésen megérkeztünk, nem volt nagy a forgalom.
Már fürödtünk is egy jót, szinte üres a fürdő, nem is tudtuk, most van a pálinka fesztivál, na bennünket nem igazán érdekel.
Margitka.
Hú, de finom totra készül, a díszítés is biztosan szép lesz, örül majd az ünnepelt.
Ilona.
Út közben esett néhol, de itt nem esett eddig, szerencsénk volt.
Lapok Previous 1 … 2,159 2,160 2,161 2,162 2,163 … 2,360 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás