Nekirugaszkodom újra,mert az imént írtam egy regényt és nem találom sehol,pedig megesküdnék,hogy elküldtem...
Szóval,sziasztok!
Hazaértem a munkából én is,már hamarabb,csak előbb ebédeltünk,meg odatettem a kaját főni (azóta már kész van),és indítottam egy mosást is.Elég jó idő volt ma is,a nap is kisütött többször,de már csak benn teregettem a szárítóra nem vittem ki,most már esőre is áll,meg későn is van.
Ma ketten kétfele mentünk vásárolni,mivel tegnap kiszúrtam, hogy egy közeli nagyobb ABC-ben akciósan van cukor,és a liszt is jó árban van,nekem meg már elfogyott,ma Laci fogta a húzóst és átbattyogott,és felspájzoltunk megint.
É meg átverekedtem magam a körgyűrűn az építkezésen,elég sár volt,csúszkáltam meg beleragadtam ahol lehetett,de sikeresen eljutottam a kedvenc boltomba,ahol akciós volt több minden,pl.vettem csirkemellet csont nélkül, meg felső combot szintén kicsontozva,lebőrözve és alsó combokat is.A klementin a finom ,görög,mag nélküli 300 ft.volt kilója,abból is vettem jócskán,meg Floriol két literes olajat,kenhető és háromszögletű sajtokat,és csak itt kapni azokat a kis sós pereckéket,amit esténkén szeretünk ropogtatni,nagy kiszerelésben,2 és fél kilós nagy zacskókban.Szóval jól felpakoltam,de csak a villamosig kellett eljutnom,mert itthon a megállóban már ott volt Laci ,hogy segítsen hazacipekedni.
Már ki is teregettem és kezd jó meleg is lenni,ma hajat akarok mosni, az meg elég hosszadalmas nekem,időben hozzá kell fognom,mindjárt mehetek is ,elég meleg van.
Lia!
Nem is tudom ,hogy mondjam,de komolyan örülök,hogy nekem nincs gyermekem,erre a világra...nagyon rossz irányba megy minden,már velünk lesz,ami lesz,húzzuk ameddig tudjuk,de a mai fiatalokat,meg a kisgyerekeket nagyon sajnálom ,mi lesz velük ha felnőnek,mi vár rájuk...