Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Beintegetek én is,elmúlt a tegnapi nap varázsa,ma sokan voltak.
Munka után nekem is volt intézni valóm szerencsére elég jól járhatóak az utak nem volt gond.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Sziasztok.
Beintegetek én is,elmúlt a tegnapi nap varázsa,ma sokan voltak.
Munka után nekem is volt intézni valóm szerencsére elég jól járhatóak az utak nem volt gond.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.
Szia Lia!
Én nekem is volt részem ma a várakozásban... Már én is megyek fürödni... Akkor Te is pihenjed ki Magadat! Aludj jól éjszaka! 
Elköszönök most már én is. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Kicsit elaludtunk, de fél 7-kor frissen ébredhettünk így... A mosógépembe is bepakoltam, mielőtt lejöttem az emeletről... 
Most csak -2 fok van, a szél is lengedez, mégsem tűnik nagyon hidegnek, ezt a férjem mondta, amikor kivitte a kukát az utcára, mert ma van a szemátszállítás...
Ma főzni is kell majd a reggelizés után... de még nem döntöttük el, hogy mi is legyen... valami könnyebb étel kellene már... na majd csak kitaláljuk mire el kell kezdeni a főzést... A kávénk is megfőtt...
Akkor lehet is inni. 
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek én is.
Margitka!
Látom tegnap jól elhúzódott a napotok,sokat várakoztatok.Sajnos nem egyszerű elintézni semmit ma.Remélem az eredmények jók lettek.
A kéményseprőt várom,volt 2 alkalom amit ők adtak,persze egy sem volt jó,nem voltunk itthon.Szerettem volna egyeztetni velük,azt mondták nem lehet 1 évre be vannak táblázva,kérjek pót ellenőrzést,na de mivel ez már a 3. alkalom fizetni kell érte,és láss csodát tudtunk egyeztetni időpontot.Na akkor ez hogy is van?
Nekem nem kell főzni,még van annyi maradék ami holnapra is elég,a kocsonya is ma fogy el.
Ilona!
Klári válogathat szebbnél szebb helyekből,sajnos csak így virtuálisan.Nagyon szép képek,lassan már a napsütést és a tengerpartot fogjuk hiányolni.
Halihó kislányok!
Szép napocskás napot mindenkinek! Itt legalábbis az van.
Lia!
Látom egyszer volt Budán kutyavásár. A minap jósolta épp egy orvos a tv.-ben, hogy most vissza mennek a gyerkőcök a közösségbe, és átfertőzik egymást. Ez nem jelent jót rátok nézve. A kéményseprőkről ezt elmondták a rádióban is, én már akkor is háborogtam rajta. Annál is inkább, mert a gázos kéményekkel soha semmit nem csinálnak. Az nem igen kormolódik. Én ezt mindig csak levegő adónak hívtam. De azért aki dolgozik, bizony nem igen engedheti meg magának, hogy otthon üldögéljen őket várva.
Szia Lia!
Na megint nem jelentkeztem ki, itt ragadtam a társalgásban... Persze közben elsétáltunk a férjemmel a boltba, és vettünk narancsot meg zellert, és tejfölt... meg pár dolgot... Készítettem egy sárgarépás, narancsos, gyömbéres krémlevest, a második pedig tepsis zöldbab lett... az még most sül...
Az eredményeket odaadták, és mondták, hogy vigyem el a beküldő szemészorvosnőnek... Mivel nem voltunk benne biztosak, hogy jó idő lesz, és el is megyünk, ezért nem is kértünk előbb időpontot Velencére eddig... Remélem, hogy nem lesz sok változás az előző vizsgálathoz képest, ami júliusban volt... Na majd március elején kiderül amikor megyek vissza Velencére... Egyenlőre én úgy veszem észre, hogy hasonlóan látok... persze azért kis változások történhettek... de a szakorvos dolga lesz ezt elemezni... 
Elég furán oldják meg a kéményseprők az időpont egyeztetést... Akkor most még sem kell fizetni?.. Voltak már ott? 
Szia Klári!
Most, hogy frissítettem, láttam, hogy te is jártál itt! ![]()
Nálunk is kisütött a nap, a teraszra teregettem ki a ruhákat, szerencsére jól jár a szél ott is, a ruhák száradnak már szépen, amiket reggel kitettem! 
Sziasztok!
Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok!

Itt gyönyörűen süt a napocska és nincs is hideg. Nem tudom lesz-e olyan hideg mint amit beharangoztak! Ma igyekszünk leszedni a kinti díszeket, az idő is kellemes hoek.zzá.
Már fő a fehérbabból a levesem, mellé derelyét készítek.
Margitka! Ügyes intézős napotok volt tegnap. Mindent el tudtatok intézni. Ha nem érzed hogy rosszabb lenne a szemed állapota, akkor biztosan nincs is gond vele.Tegnap lemaradt a felszelt tortáról a kép, majd most berakom. Utána jutott az eszembe hogy azt nem tettem be, de már nem akartam a géphez visszamenni. késő volt már. Igaz nehezen aludtam el utána, csak forgolódtam.
Lia! A kéményseprővel mi is megjártuk. Nem tudtunk egyeztetni, a fiam házához kellett volna menni. Végül kiírtuk hogy nézzen fel a házra és ott van egy telefonszám amin megtalál! Na így sikerült végül pontot tenni a dologra!
Szia Ilona!
Hú micsoda érdekes égi jelenség van ezen a fotón! Gyönyörű a kép! 
Mi is kíváncsian várjuk az időjárás változást... Itt egyenlőre a napon száradnak a ruhák odakint, hideg nincs annyira, bár a szél rendesen mozgatja a ruhákat, de 0 és 1 fok között áll a hőmérőnk...... Szerintem ebéd után egy óra múlva már szedhetem is be... most néztem, már nem kell sok a teljes száradásig. ![]()
A szemem néha elfárad a gép mellett, akkor megyek, és itt hagyom, jól esik a pihentetés... Mindenesetre várom azért majd a doktornő elemzését...
Finomat főzöl Te is mára! 
Láttam a konyhádban a receptet és a képeket, már fel is tettem az oldaladra. ![]()
Szerintem majd Te is pihenjél ebéd után, ha keveset is, az jót fog tenni... Hidd el akár 15-20 perc is sokat számíthat! 
Margitka!
Nem régen mentek el a kéményseprők,ilyen alaposan még soha nem vizsgálták meg soha a kéményt,de mindent rendben találtak.Még azt is kérdezték hogy kaptunk e levelet a katasztrófa védelemtől,mert ha nem sikerül az ellenőrzés akkor büntetnek.Most már rendben van,megnyugodhatunk és fizethetünk,de a biztonság fontosabb.
Itt is gyönyörű napsütés van,nem régen hoztam be én is a megszáradt ruhákat,majd holnap bevasalom.Micsoda különleges levest főztél,biztosan finom is.
Klári.
Tudtam én hogy nem sokáig lesz ilyen jó dolgunk,délután megyek dolgozni,jó lenne ha megkímélnének bennünket.
Ilona!
Finomat főzöl,mind a kettő nagy kedvenc nálunk is.
Lia!
Na ez jó hír, legalább megnyugodhattok, ha ennyire megvizsgálták a kéményt... Most már tényleg nyugodtan várhatjátok a hideg időt, lehet rendesen fűteni! ![]()
A ruhák itt meg is száradtak, ebéd után már be is hoztam mindent. A szél viszont még most sem csillapodik, de az idő barátságosnak tűnik a napsütés miatt! 
Elhatároztuk a férjemmel, hogy elkezdünk még jobban odafigyelni az étkezésre... A mai levesünk is igazán isteni finom lett. Már fel is tettem, az oldalamra, hogy ha máskor is akarok csinálni, akkor is így készítsem el: Narancsos répakrémleves
A másodiknak készített tepsis zöldbabot én önmagában ettem, szerintem úgy is nagyon tápláló, és egészséges étel!... Persze a férjem evett mellé egy kis sült kolbászt is, és megjegyezte, hogy annak már el kell fogynia úgyis... ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás