Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Hú de nagyon ügyesek vagytok! Jó sok munkát bevállaltatok! ... Még a körtét is elraktad! ... Azért mi is sok mindent megcsinálunk ám a háznál. Tegnap is egész nap ott dolgozott a férjem... mert vannak elmaradások, amiket kifizettünk, és nem végeztek el... de... amit lehet megcsinálunk mi is.
Én tegnap délután a függönyt is leszedtem az étkezőben, és lemostam az ablakot és az ajtót is, olyan jó illat lett utána. De majd a konyhát később csinálom meg, mert ma kecsap főzés lesz, ezért az ebéd elkészítésével is sietnem kell ma. Karalábé leves lesz a paprikás krumpli előtt. Tegnap már az üvegeket is felhoztam a pincéből, és kihypóztam, majd kiforráztam, így lehet majd azokba merni is a kecsapot, ha eljutunk addig... Még a reggeli előtt az almát is összeszedem a kertben, ami kell hozzá.
Este már mindig korábban elfáradunk, ezért is pihenünk le előbb. Éjjel szerencsére elég jól aludtunk most. De reggel 6 óra előtt már mindig lent vagyunk, és kezdődhet a nap... ahogy ma is...
Nektek is jó munkát! 
A férjem is kint van már... majd becsalom a reggelihez...
Lia!
Nálatok is folyik a munka, a lényeg, hogy szépen haladtok Ti is! ... 
Most itt 10 fok van. Bár hűvös a reggel, de 20-25 is várható majd napközben, Szép őszies időnk lesz ma már.
A kávénkat már meg is ittuk.
Hozom későbbre is: