Szia Ilona!
Csodás téli képel jöttél! Nagyon tetszenek ezek a kupolával kiegészített házak. Itt aztán lehet éjszaka is kémlelni az égboltot, ha nem felhős az ég! 
Én is hallottam a tévében, hogy voltak ilyen hidegebb helyek is, mint a fiadéknál.. na azért olyan hidegre én már nem vágynék.. Pár fok mínusz az nem árt, még ha tovább tartana... de már most a hétvégére nagy felmelegedésről beszélnek... ezt is nehéz lesz majd követni a szervezetünknek...
Jelenleg szép napsütés van, és már csak -1 fokot mutat a hőmérőnk odakint...
Nekünk még holnap sem kell főzni, így tudom folytatni a takarítást... Meg majd lesz egy kis elintézni való is a városban, remélem, hogy hamar végzek...
Aranyos lehetett az unokád, nagyon ügyesen belejött ezekbe az értekezlet tervezésekbe! Jó lehetett részt venni benne! Gondolom, hogy lelkesen magyarázta, hogy mire készülnek a suliban is. 
Mi most végeztünk az ebéddel, és utána még rendet raktam... Most lehet már pihenni. Majd fél 2-től megnézzük a sorozatom mai részét, addig várunk, és visszatekeri a férjem a tévében, így tudjuk nézni majd a reklámok nélkül, amiket közbe beleszúrnak...