Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, éppen az előbb ittuk meg a másodikat. Nincs kedvem semmihez sem, szemetel az eső, csupa víz minden. A kertbe sem lehet bemenni. Elmarad a petrezselyemzöld szedése is.
Holnap megyünk Miskolcra, van intézni valónk, igyekszünk korán 7 órakor menni még nincsenek sokan. Lesz egy nagy bevásárlás legyen elég egy darabig, csak kenyér és apróságért kell kimenni itt helyben.
Fogytán a cukor, liszt, stb és még céklát is szeretnék elrakni. Már összeírtam mit kell venni, valóban most célirányos, gyors bevásárlás lesz.
A menyemnek is szülinapja lesz 23.-án, kuktát szeretnénk venni, már néztem a neten, de előbb megnézzük az Auchanban magamnak is ott vettem. Ilyet szeretnék neki is. Legyen megvéve aztán hogy mikor kerül hozzá, az még nem tudjuk.
Lehet hogy futárral küldjük majd el az unokáknak is a Télapó csomagokat, aztán ez is úgy megy el.
Reggelire sütöttem ki egy pár lángost, annyira jól esett. Fél adagot csináltam még lesz egy alkalomra. Bevágtam kettőt finom csipkebogyó teával ittuk.
Még van kettőnknek elég paprika egy kis leves ma nem főzök. Csinálom a torta tetejére a motort, legyen meg, elteszem nem lesz semmi baja. Azt kért Tamás a tortára. Később már nem lesz rá időm.