Szia Lia!
Ó de jó, hogy máris tudtál jelentkezni! Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek Szegedre! Na és, hogy egyből kaptatok szobát is! Akkor szuper lehetett a fürdés, felfrissülhettetek a hosszú út után! Jó lazítást most, és nagyon finom vacsorát kívánok!
További nagyon szép napokat kívánok Nektek! 
A fiam éppen most írta a Skype-n , hogy Pesten nagy vihar és eső volt... Itt 2 óra körül dörgés volt, aztán egy kevéske, minimális eső is esett, de hamar eltűnt a nyoma is, mert nagyon meleg lett jó sok napsütéssel...
Az ebédünk viszont tényleg nagyon finom volt ma! A férjemmel közösen készítettük. Ma van ugyanis 45 éve, hogy megismerkedtünk Agárdon...
Ebéd után rendet raktam, majd megnyírtam a fiam haját, már hosszú volt.. Aztán megnéztünk a férjemmel egy amerikai filmet. Bár már egyszer láttuk, de elkezdték a tévében az RTL2-őn... viszont közte sok a reklám, ezért a szünetben a férjem gyorsan lementette a külső tárhelyre, és onnét meg nézhettük reklámok nélkül. A film címe: A számolás joga Nekünk most is nagyon tetszett!... Talán már Ti is láttátok egyszer?
Lefotóztam az ebédemet, ez volt, amit én ettem meg:

Így készítettem: Mozzarellás csirkemell tejfölágyon.