Válasz: Társalgás
Nagyon szép a hagymátok is.
Mi a délutáni kártyaparti után,elmentünk sétálni,jött velünk Zsombor biciklivel,jó volt egy kis mozgás.
Eső semmi nem volt,de felhők igen.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,230 1,231 1,232 1,233 1,234 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Nagyon szép a hagymátok is.
Mi a délutáni kártyaparti után,elmentünk sétálni,jött velünk Zsombor biciklivel,jó volt egy kis mozgás.
Eső semmi nem volt,de felhők igen.
Lia!
Bezzeg itt ma végre jó kis eső volt! Talán a kert is fellélegzik ettől! ![]()
Nagyon jól tettétek, hogy sétáltatok! Talán majd még az alvás is jó lesz ezután! Zsombornak is tetszett a bicajozás, ugye! 
Sziasztok!

Margitka!
Tegnap a teraszra tettem a ruhákat és meg is száradtak. Milyen szép az eper, itt még zöldek de lassan majd csak érik. Most több van rajta mint tavaly, szépen bokrosodik is. Az hagyma is gyönyörű szép nagy! Jaj de szeretem, de nem tudom enni sajnos!
Reggel 9 óra után elindultunk kettő óra után értünk haza. portán hőmérsékletet mértek, csak úgy mehettünk tovább. Sajnos én nem mehettem, be, kint várakoztam a lépcsőn.
Jó nagy eső esett Miskolcon, villámlott, dörgött mikor végeztünk. Még egy kicsit vártunk, mert nem lehetett a kocsihoz menni. Minden rendben van! Következő alkalommal ultrahangra kell menni a férjemnek előtte.
A Tescó-ba bementünk virág cserepet venni, mert itt helyben nem kaptam. Még egy lottót is feladtunk közben.
Már éhesek voltunk alig vártuk, hogy otthon legyünk. Utána elpakoltam, megittunk egy kávét és lepihentünk. Na el is fáradtunk, mert elaludtunk, ez ritka és fél hatkor ébredtünk meg.
Itt is egy jó kiadós eső esett mire hazaérkeztünk.
Lia!
Jól tetted hogy egy kicsit pihentél! Az is kell néha, én is vagyok úgy, hogy nem megy a munka!
Szia Ilona!
Ó de csodás bazsarózsákat hoztál! Gyönyörűséges!
Tegnap nekem is szépen megszáradtak a ruhák a teraszon! Most nagyon jókor jött az eső, mert az eper is nagyobb lesz ezután, és a borsó is gyönyörűen virágzik. Ilyenkor kell a legtöbb csapadék!
A hagymával én is csak óvatosan bánok. Most is csak egyet mertem megenni... és minden nap nem is eszek, még akkor sem, ha a fiúk hoznak be... de ma nagyon megkívántam.
Sokat kellett várnod odakint? Ülőhely sem volt? ... De jó, hogy minden rendben van. Azért kicsit megnyugodtatok most, igaz! ![]()
Az is szerencse, hogy elaludtatok délután, így legalább kipihentétek a mai napot! ... A lottóval pedig legyen szerencsétek! 
Margitka.
Zsombor volt a kezdeményező a sétához,Ő bicajozott,még mi sétáltunk.
Szerettem volna feltenni a tortáról a képet, valami miatt nem sikerül sajnos.
Még próbálkom majd.
Ilona.
Örülök hogy minden rendben.
Nálunk is csak így jöhetnek be,kérdőívet is kell kitölteni.
El is köszönök,jó pihenést kívánok.
Lia!
Gondoltam én, hogy Zsombor akart menni... már a múltkor is célozgatta a bicajozást. ![]()
Csak sikerül majd berakni a képet a tortáról... már vártam én is, ahogy Ilona is emlegette...
Most már én is követlek, mára elköszönök. 
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Na,csak nem hagyott nyugodni a kép,letöröltem egy pár képet a gépről és most sikerült,feltöltenem.
A torta,mascarones,túrós-gyümölcsös krémmel készült.
Ez pedig a csárdásban a 2 személyes hal tál,persze nem tudtunk mind megenni,a batyus halászlé után.Elcsomagolták ami marad és hazahoztuk.

Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Köszi a fotót a tortáról! Hú de jól néz ki! Isteni finom lehetett!
Na és ez a másik fotó! Nem csodálom, hogy a batyus halászlét követően ez más túl soknak bizonyult. Hiszen én már a levessel is jóllaktam volna! Még az a jó, hogy a maradékot hazavihettétek! Finom lesz az ma is! Jó étvágyat hozzá! 
Este mi megint bűnöztünk. A Gábor fiam mutatott egy fotót a Skype-n, hogy milyen guszta tejberizst csináltak maguknak... hát fogtuk magunkat, és mi is készítettünk vacsora utánpótlásnak. Nagyon finom lett...de már ez kicsit sok volt nekünk. Volt is éjszaka megint forgolódás...
... ebéd után kell majd pihenni... De akkor mindig jól is esik.
Este áztattunk be csicseriborsót, ma abból főzünk 2 napra levest. Szépen nő a saláta a kertben az esőnek is köszönhetően, ezért a második tojásos nokedli lesz. ![]()
A reggeli kávét már mindketten megittuk.

Akkor itt a pótlás:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kivánok én is Mindenkinek.
Itt eléggé szomorkás az idő,pedig ágyneműt cseréltem,már dolgozik vele a mosógép,majd a teraszon teregetek ki.
Takarítok,kint úgysem lehet dolgozni.
Margitka.
Köszi a kávét,sajnálom hogy nem tudtatok jól pihenni,de ebéd után talán sikerül.
Szeretném kérdezni,szépen virágzik a zsálya a kiskertemben,a virággal tudok valamit csinálni,száritani?Mibe tudom elhasználni?A levelét ha megszárítom teába jó ugye?
Szia Lia!
A reggeli után megfőztem a levest, aztán kint volt dolgunk a kertben. Jó volt egy kis testmozgás. Mindjárt nekiállok a tojásos nokedli készítéséhez. Salátát már hozott be a férjem a kertből, annak is Meg kell csinálni még a levet..
Mi a virággal együtt szoktuk megszárítani a zsályát padláson, és teaként fogyasztjuk.
Különben fent van az oldalamon is a kertészkedésnél.Itt a linkje: ZSÁLYA
Margitka.
Köszönöm,már meg is néztem,holnap le is vágom majd és szárítjuk.
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Tegnap majdnem három órát vártam kint a lépcsőn. Minden hozzátartozó ott volt kint. Bent a betegeknek volt ülőhely. Sőt a fekvő betegek hozzátartozóihoz is az orvosok oda jöttek ki és ott beszélték meg a problémákat.
Nekem van maradék, ma nem főzök. Készülök holnapra, jönnek a gyerekek. Még Laci fiamékat nem tudom mikor jönnek.
Sütéssel foglalkozok a gyerek szereti a keksztekercset az egyik az lesz. Megrendelte holnapra a húslevest, hát azt főzök holnap. Szerintem vasárnap a másik mamánál ebédelnek, de ezt csak gondolom. Először hozzánk jönnek.
Jaj de finom lehetett a tejberizs, na ha itt lesz a gyerek akkor én is főzök. Ketten szeretjük csak.
Itt is jó eső esett, ki is kelt minden amit elültettem magokat.
Lia!
Micsoda finomságokat hoztál! A torta nagyon szép lett, és biztos vagyok benne, hogy finom is volt! Guszta a 2 személyes tál is! Jó sok finomság van rajta, ebből lehetett válogatni!
A férjemnek is kérdőívet is kellett kitölteni!
Lapok Previous 1 … 1,230 1,231 1,232 1,233 1,234 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás