Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa! Aranyos ez a pelyheske, látni hogy nem fél. A cicusod meg egy csoda cica! Hogy mire nem képes!
A flamingó tortád nagyon szép, guszta. Milyen szépen van díszítve! Egy egyszerű sütiből is milyen szépet lehet kreálni!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa! Aranyos ez a pelyheske, látni hogy nem fél. A cicusod meg egy csoda cica! Hogy mire nem képes!
A flamingó tortád nagyon szép, guszta. Milyen szépen van díszítve! Egy egyszerű sütiből is milyen szépet lehet kreálni!
Ancsa!
Jó, hogy hoztál oldalról is fotót a szeletről! Szépen tudtam ma már vágni! Akkor érdemes volt pihentetni! Nagyon guszta! 
Bitta nagyon igyekszik... biztos nem érti, hogy most miért is nem sikerül az akciója! De muris! ![]()

Vettem pár darab Meyer citromot a piacon,a klementineken látszik kicsit nagyobb,sárgább...
És ha már megkivántam egy kis Krantz süteményt,nagyon finom ,egyet meg is ettem ebéd előtt!
Ancsa!
A gyümölcs nagyon fontos! Egészségetekre! ![]()
Mi is eszünk valamit minden nap... Ma még csak banánt ettünk, de van mandarin, és alma... meg aszalt áfonya és szilva is... ezekből vacsi után eszünk majd. ![]()
Tehát sütit is kívántál! Guszta igazán!... De tessék sütni! Hiszen Te is tudsz készíteni, mégpedig nagyon finomakat! 
Hát még a Flamingó torta is itt van majdnem a fele...
Akkor meg miért vettél sütit? ... Ilyen kívánós lettél?
![]()
Hááááát,ez más..megláttam,megszerettem...és a Krantz süteményt sokszor láttam már a neten ,de sosem sütöttem,most már tudom milyen ize kell legyen.
Ancsa!
Akkor ezt a sütit feltétlenül el kell készítened majd! ![]()
Zöldbableves nagyfazékkal!
Pisztráng kukoricalisztben,sült batátával.

...és palacsintát is sütöttem..

Ancsa!
Mint mindig, most is kitettél magadért a konyhádban! ... Pedig még beteg is vagy! 
Zöldbablevest én is elég gyakran készítek, vagy vajban párolt zöldbabot... szerencsére elég sokat el tudtam tenni a fagyasztóba, sőt még üvegbe is raktam tavaly, azt pillanatok alatt lehet összedobni ebédre....
A pisztráng is jól mutat tálalva, na és ugye a palacsinta meg akár 2 naponta is lehetne! ![]()
Este már idesüt a nap a balkonra,ki kellett engednem őket egy kicsit,nagyon kérezkedtek...

Persze,leginkább a cinkéket várták,de azok már nem jöttek ilyenkor...
Ó de jó fotók!
... Jól tetted, hogy kiengedted őket, hiszen igazán csodás idő volt ma itt is... ezek szerint ott is... Látni, hogy nagyon élvezték e helyzetet! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?