Válasz: Mi újság Ancsánál?
Jaj ,köszönöm,de be sem néztem,gondoltam nem volt időd rá,szuper!
Vágtam egy kis sütit,muszáj volt kóstolni!
Egy falat élvezet!
Közben kisült a hurka,kolbász,lehet enni!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Jaj ,köszönöm,de be sem néztem,gondoltam nem volt időd rá,szuper!
Vágtam egy kis sütit,muszáj volt kóstolni!
Egy falat élvezet!
Közben kisült a hurka,kolbász,lehet enni!
Ancsa!
Hú de szépek lettek így szeletben is a sütik! ![]()
... Na de éhes is lettem... a férjem is már várja a reggelit... a fiúk még lustiznak, de ráérnek... ![]()
Megvágtam a tortát és vittem az apuék részét belőle!
Gyönyörű tavaszi idő van,ezerrel süt a nap,jó volt sétálni egyet!És jó volt az ajándékot odaadni,és látni hogy örülnek neki,mint a gyerekek,ahogy bontogatták!
Ancsa!
Nagyon szép felvágva a torta!
... Én pontosan így voltam, amikor átadtuk az ajándékokat, boldogság volt látni, amikor megkapták, tényleg eltaláltuk most, mert mindennek örültek! ![]()
A tegnapi napot mi is kihasználtuk, sokat sétáltunk a Velencei tónál.... írtam is a társalgásban az előbb...
Ancsa! Nagyon sok finomságot készítettél az ünnepekre! A torta nagyon szép, szép a díszítése is, alkalomhoz illő, finom volt biztosan!

Ezt a képet nem tudtam betenni a tárhelyre,állitólag nagyobb,mint amit elfogad..pedig átméreteztem,úgyhogy megosztással hozom,a Faceről,el fog tűnni egy idő után.De itt vagyunk mind a hárman...a Gyerekek és én! ![]()
Ancsa!
De aranyosak vagytok! Nagyon jó ez a fotó! ![]()
Én is kipróbáltam, lementettem most a képedet, és fel is tudtam tenni a képfeltöltőre... Ne akkor próbálkoztál felrakni a tárhelyre, mielőtt lekicsinyítetted?
... Valószínű, hogy nem menteted el a kisebb méretet... én is jártam már így! ... Na majd, ha eltűnne a kép, akkor berakom én, mert tényleg nagyon aranyos! 
Hát nem értem,mert háromszor is átméreteztem 600x800 mindig erre a méretre szoktam mégis azt irta ki,hogy a képfájl nagyobb, mint a maximális 500kb...most próbáltam megint...nem megy fel...
Ancsa!
Én lementettem a képedet, a mérete: 608x592 ... és ez 57,93 kb csak! ![]()
Te hova akartad feltenni? Képfeltöltőre? Vagy?
.... biztos, hogy a lekicsinyített képet próbáltad felrakni a tárhelyre?
Ancsa!
Azt hittem, hogy az a gond, nem .jpg formátumban mentetted el a képedet, hanem png, vagy bmp-be... azok nagyobb méretet adnak...... De úgy látom, hogy jpg van... Legjobb is, ha átnevezed mindig jpg-re én is úgy rakom be a képeket! ![]()
A szokásos tárhelyre akartam tenni,amit még régen Te ajánlottál,ott vannak az összes képeim.nem tudom én ezt az átnevezéseket,sosem foglalkoztam ilyesmivel..na mindegy...ez most igy van...
Ancsa!
Én is a fiamtól tanultam meg sok mindent... a képedet meg már úgyis lementettem, nem fog eltűnni, mert odafigyelek rá, nagyon tetszik. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?