Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa! Nagyon jó képeket hoztál a találkozóról! Látni, hogy jó volt a hangulat és szép virágot kaptál!
Már megint mennyi sok finomságot készítettél! Guszta mindegyik!
A cicus nagyon tudja magát produkálni!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa! Nagyon jó képeket hoztál a találkozóról! Látni, hogy jó volt a hangulat és szép virágot kaptál!
Már megint mennyi sok finomságot készítettél! Guszta mindegyik!
A cicus nagyon tudja magát produkálni!

Itt a cicás kiöntő,még mást is vettem,ha már ott jártam.Egy kis rózsás szettet,két tányér,tálaló és kávés csészék,meg egy kis paradicsomot formázó tálkát,akkorka mint a két tenyerem,azt csak lomnak,de nagyon megtetszett...

Ancsa!
Jaj de jó dolgokat vettél! 
A cicás kiöntőről nekem is Ufi jut eszembe! Nagyon aranyos! ![]()
Igazán szép készletet vettél, nagyon ünnepélyes lesz az asztalon! Vigyázz rájuk, használjad jó sokáig! ... Na és az a kis piros paradicsom formájú tálka is jópofa! ![]()
A rózsáshoz volt cukortartó is,itthon vettem észre,hogy ottmaradt,most ezét holnap vissza kell mennem.
a kis piros tálka pl .arra jó,hogy most mikor gyúrtam a lapokat a gyűrűmet beletettem pl...fenn van a munkalap fölötti polcon...bármilyen apróságot bele tudok tenni és kéznél lesz!
Ancsa!
Ha holnap visszamész, akkor csak meg lesz még az a cukortartó... na és még az is előfordulhat, hogy valamin megint megakad a szemed még... ![]()
Ügyesen kitaláltad, hogy mire használjad a paradicsomformát... ötletes! ![]()
meg van a cukortartó,irtak hogy félretették,nem veszek már mást semmit!mondom én...
Akkor megnyugodtál, hogy nem vette meg senki sem... arra meg kíváncsi leszek, hogy mekkora akaraterőd lesz... , vagy mennyi időd... 
Akkor hozom a stollent,megvágtam,nem tudom ilyen ell e legyen,de nekem ilyen lett a recept után és finom is,bizony...még több aszalványt simán elbirt volna....

Főztem pulykemellből levest,azt nem fotóztam,de van töltött káposzta...
És a kacsát is megfüstöltem és befűszereztem...azonban sülés közben,szétnyilt középen,ilyet még sosem láttam...nem lett szép,de az ize finom,átsült rendesen!

A sütik pedig..karamellás grillázsos,most mogyorós grillázzsal!
A gesztenyés bejgliszelet,most meggyes-mazsolás változatban!

A meggyet megfőztem cukorban,ne legyen savanyú nagyon!
Összeállitottam a mézeskalács tortát is,de annak állnia kell holnapig a hűtőben,majd akkor diszitem és fotózom...ja és holnap még sütök kolbászt és hurkát a krumpli mellé,h elfogyna a kacsa!
Kész a mézeskalács tortám is,nagyon kiváncsi leszek az izére,a krémje isteni lett,mascarpone,tejszinhab és narancslekvár,meg porcukor és narancs aroma is van benne.a lapok meg ugye eleve mézeskalácsból vannak,együtt nagyon finom kell legyen az ize!

Ancsa!
Rengeteget dolgoztál!... Nagyon sok finomságot készítettél el mai is!
... A stollen belseje gyönyörű, nagyon finom lehet, ebben a kép alapján is biztos vagyok! ... Nem győzöm csodálni a képeidet! 
Talán vendégeitek is lesznek, hogy ennyi mindent csináltál? 
Nem lesznek vendégek Margitka,mi megyünk és persze nem üres kézzel,anyu már nem sütött semmit,úgyhogy oda vinnem kell bőven,apu meg a töltött káposztát is nagyon várja! ![]()
Meg persze Icához és anyóshoz is vinni kell...Úgyhogy lehet még elég sem lesz! ![]()
Most már a stollent be lehet tenni a receptekhez,majd mikor időd lesz,féltem hogy nem lesz jó a belseje,de szerintem szuper lett!
Ancsa!
Akkor az én karácsonyi ajándékom Neked, hogy már fel is tettem a stollent a receptjeidhez a sütemények 4. oldalára! Majd töröljed az előzményeket a gépedről, mert lehet, hogy most is a régi töltődne be különben... én is így tudtam megnézni! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?