Válasz: Gyakorló topik
Sziasztok!
sajnos mar ket ismerosom probalt segiteni kepeket feltenni de nekiuk se sikerult,kerdeztek honnan kell kimasolni a kep cimet?[img]MG_9487[/img]
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Gyakorló topik
Sziasztok!
sajnos mar ket ismerosom probalt segiteni kepeket feltenni de nekiuk se sikerult,kerdeztek honnan kell kimasolni a kep cimet?[img]MG_9487[/img]
Margaréta!
Pedig nagyon nagyon egyszerű!... Ha bejelentkeztél, akkor az "Üzenet írása" mező felett lévő ikonok közül az utolsó előttire rákattintasz, és a bejövő 2 img közé kell beilleszteni a kép címét!
Az első oldalon is le van írva: [img]kép címe[/img]
Szia Margittudom hogy az img koze kell betenni nem tudom honnan masoljam ki a kep cimet ?a kep alatt ez van irva IMG_8349 fenn a mappa cime szerepel,itt vagyok elakadva.A kepek nagymeretuek ezt tudom nem lehet kisebbre allitani tehat atkell meretezni.][
Margaréta!
Pedig nagyon nagyon egyszerű!... Ha bejelentkeztél, akkor az "Üzenet írása" mező felett lévő ikonok közül az utolsó előttire rákattintasz, és a bejövő 2 img közé kell beilleszteni a kép címét!
Az első oldalon is le van írva: [img]kép címe[/img]
Szia Margaréta!
Egy kép csak úgy jeleníthető meg az interneten bárhol is, ha fent van valahol egy tárhelyen!
Ha már tudod, hogy mit szeretnél berakni az internetről, akkor mentsed le a gépedre, és tedd fel egy tárhelyre. Ott kattints a jobb egérgombbal a képre, majd a "képcím másolása"-ra, és azt illeszd be a img -ek közé, oké!
Ja, és az nem baj, ha nagy a kép mérete, mert ez az új fórum átalakítja, magától kisebbre veszi a képet, hogy látható legyen rendesen!
Margaréta!
Nem azt csináljátok, amit írtam.... Csak rá kell kattintani az üzenet írása feletti részen az utolsó előtti ikonra.. Akkor bejön: 2 kapcsos zárójel...
Ezután a középre a 2 kapcsos zárójel közé csak be kell illeszteni a kép címét, és kész!
Szia Margit! ertem mit mondasz,probaltam a Facebookrol egy kepet felteni de nem talalom a kep cimet itt van a hiba nalam amire nem tudok rajonni,kesobb fog jonni a rokon hatha fog segiteni.Koszi a valaszt
Margaréta!
Oké, Ő majd biztos tud segíteni... ... Bár a Facebbok-ról berakott képek itt egy idő után eltűnnek...
Barszanfaluban vagyok Ramonaval,az udvart Katiek csinaltak
https://www.facebook.com/margareta5161/ … 548388549/
Karcsika es Szabi tancol/fekete a masli Szabinak/
Margaréta!
Épp most láttam a társalgásban, hogy sikerült a képek berakása. Örülök neki. Ha lesz időd és kedved, akkor máskor is hozzál!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Gyakorló topik