Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Szüleidet sok szeretettel köszöntöm ezen a szép házassági évfordulón! További jó egészséget, és még sok szép együtt töltött időt kívánok Nekik!

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Szüleidet sok szeretettel köszöntöm ezen a szép házassági évfordulón! További jó egészséget, és még sok szép együtt töltött időt kívánok Nekik!

Köszönöm szépen Ilona!

holnap már dobozolhatók lesznek,még éjjel hagyom száradni.
Ancsa!
Jó, hogy közeli képet is hoztál a mézeseidről! ... Ezeket ajándékba is adhatod, ha akarod! Igazán mutatósak lettek! ![]()
Nekem is még száradnak a mézeseim... Reggelre szerintem is jók lesznek, de van hely, ahol száradhatnak... ha kell hagyom tovább is. ![]()
Általában ajándékba készülnek az ilyen mézeseim,magunknak nem diszitem ki,elrágjuk csak úgy!
Ancsa!
Én csak a családnak készítem... Persze anyukámnak és anyósomnak is adok belőle... kiválasztom majd a legszebbeket... A lényeg, hogy nagyon finom... ettünk üresen, és csokimázzal beborítva is már... De azért én is hagyom még éjszaka további száradásra... aztán majd rakom a pléh dobozokba... mert elálló. ![]()
Befejeztem a mézeseket!

Ami maradt pucéron,azokat megesszük! ![]()
Ancsa!
Nagyon szépek, és aranyosak lettek a mézeseid! Biztos örül majd, aki kap belőle! 
Amit nem csokiztam be, azokat mi is eszegetjük, abból már nem sok van... ![]()

Burgonyát megtisztitjuk ,csikokra vágjuk,nem kell nagyon vékonyra.Tepsit vagy jénait kiolajozunk ,a krumplit beletesszük,megszórjuk, kb 2 kanálnyi kukorica darával,sóval,egy teáskanál szezámmaggal,piros paprikával és jól átforgatjuk.Adunk hozzá két gerezd fokhagymát,és két szál rozmaringot alufólia alatt sütjük,majd levesszük róla és megszórjuk ,lehetőleg mozzarella sajttal én tettem rá mini mozzarella golyókat is!Ráolvasztjuk a sajtot.
Ancsa!
Ez nagyon finom lehet!
... Most vasárnap mi is hasonlót sütöttünk tepsiben megint.. De nem tettünk bele kukorica darát, és más fűszerekkel ízesítettük... pl. oregano, tárkony, kakukkfű... stb... De nagyon finom volt! Ezt elég gyakran elkészítem. ![]()
Viszont már fel is raktam a receptedet a konyhádba a 2. oldalra. ... jó, hogy beírtad! ![]()
Köszönöm Margitka,ez nem egy nehéz köret és elég csak tejfölt vagy tzatzikit adni hozzá,de mi igy magában ettük,kenyérrel,savanyúsággal.
Ancsa! Nagyon szépek a mézesek, szép a díszítés, ennek örülnek majd akik kapják! A krumpli is finom lehet így elkészítve.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?