49

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Ingadozik a vércukorszinted? ...  Akkor  ...  Edd magad egészségesre!

50

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Ma kaptam egy nagyon jó oldalt! ...Teljes magyar színdarab előadások (You Tube)  ... Mindenkinek csak ajánlani tudom!  smile

Íme az oldal:  Fantasztikus összeállítás - otthoni színházi esték számára...

51

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Ma megint egy nagyon jó oldalra hívom fel a figyelmet!... Magyar filmek 1945 előtt...

Igen értékes nosztalgia gyűjtemény!

52

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Az emberek 90%-a nem tud erről! ....  Ezért kellene minden kávézás után vizet inni!

http://kepmester.silihost.hu/images/279/8337/00000022.jpg

53

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Elolvastam,érdekes,én iszom vizet kávé után,sőt tea után meg minden után,még a kakaó után is,mert kivánom..

54

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Ancsa!

Én a kávé után eddig nem ittam vizet... de ma már igen! ... és nekem is nagyon jól esett! http://margit2.hu/ujforumba/vigyor2.gif

55

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Szerintem ide is  célszerű berakni ezt a linket, mert  a társalgásban hamar túljutunk rajta...

Érdemes elolvasni:  A gránátalma jótékony hatásai!

56

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Ezt a kedves videót is a napokban kaptam, de ma értem rá megnézni... Nagyon nagyon tetszik!  smile

Hangot bekapcsolni!!! Íme: Amira Willighagenˇ- Live om Concert - O Sole Mio

http://kepmester.silihost.hu/images/279/10607/00000467.jpg

57

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Én nagyon szeretem a kellemes zenét... Ma kaptam e-mail-ben egy linket. Itt lehet válogatni... Most jól is esik hallgatni: Régi szép dalok!  ...   Hangszórót bekapcsolni!!!!  smile

58

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

E-mailben kaptam, nekem nagyon tetszik. Megosztom Veletek:

André Rieu: "André Rieu - Snow Waltz"

59

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Itt is lehet érdekességeket olvasni... Ezt is e-mail-ben kaptam. Megosztom Veletek, hátha valakit érdekel: 17 meglepő tény Izlandrólundefined

60

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Aki meg nem olvasta: Ez egy kedves és mulatságos történet. (nem a szenvedő alanyoknak)

Moldova György: Lefelé a lejtőn

Egy még fiatalos, a gondokban megszőkült ötvenhét éves asszony meséli:
- Mikor nyugdíjba mentem, úgy éreztem, kinyílt előttem a világ.
Se kutyám, se macskám, csak magammal kellett foglalkoznom, megvalósítottam életem két nagy vágyát: vettem egy piros kalapot, és megtanultam síelni. A piros kalapot aztán elraktam a szekrény mélyére, mert a barátnőim "hamiskártyásnak" kezdtek becézni, tudniillik, hogy tökre pirosat teszek, de a síelés fokozatosan a szenvedélyemmé vált.

A Normafa laposabb lejtőin kezdtem, a trénerem eleinte nem sokat várt tőlem, azt ajánlotta, hogy vegyek néhány erős edzést, és hagyjam abba, de én kitartottam, egyre meredekebb lejtőkre is kimerészkedtem, végül tavaly úgy döntöttem, hogy kimegyek Ausztriába, és megpróbálkozom a nagy alpesi pályákkal.

Befizettem egy kilencnapos tiroli útra, és vettem kéz alatt egy csodálatos egybeszabott kék síoverált, csupa zseb, csupa cipzár, térdben párnázva, bokában raffolva, mit mondjak, gyönyörű darab volt. És este - mert azért nem akartam túl sok szemtanút, ott álltam a tubenthali pályán.
Istenem, én, Kovács Valéria a Népszínház utcából, hátsó udvar, csigalépcső, vettem egy mély lélegzetet, aztán elindultam. Az első szakasz simán ment, a nagy meredek előtt egy kis pihenőrészen megálltam egyet lihegni. De nemcsak lihegni kellett, hanem egyebet is, úgy látszik, felfázhattam, mivel a dolog igen sürgősnek látszott, már nem tudtam volna visszamenni a szállásunkra, körülnéztem, és nem láttam senkit, lekuporodtam.
Egy baj volt, a szuper overálomat nem lehetett szétkapcsolni, csak egyben húzhattam le, a pulóvert fel, a nyakamba, így válltól bokáig teljes natúr szépségemben mutatkoztam. Egyszóval lekuporodtam, és a költővel szólva a munka éppen dandárjában volt, mikor legnagyobb megdöbbenésemre a síléc megindult alattam - úgy látszik, rosszul vágtam le a hóekehelyzetet.
Először csak szép lassan csúsztam, aztán felgyorsultam, és kísérteties sebességgel vágtattam lefelé a meredek lejtőn. Ha nem akartam kitörni a nyakam, fel kellett állnom és felvennem a szabályszerű testtartást, a pulóverem a nyakamban, a bugyi, az overál a bokámon. Mit mondjak, voltam már boldogabb is, végig azt hajtogattam magamban:
- Istenem, ha túlélem, adok ezer forintot az új Nemzeti Színházra.
Végül megcéloztam egy bokrot, a bokor már nem tudott kitérni, kificamítottam a csuklóm, de az ép kezemmel végre fel tudtam húzni a bugyimat.
A hegyi mentők értem jöttek, és lekísértek az elsősegélyhelyre.
A bőrkanapén egy öregfiú feküdt ideiglenes kötéssel a törött lábán, síléce roncsaival akkor gyújtottak be a kályhába. Míg az orvosra vártunk, beszélgetésbe elegyedtünk.
-    Ön szintén kezdő, uram?
-    Én, nagyságos asszonyom? Negyven éve síelek. Alsó-Ausztria többszörös lesiklóbajnoka vagyok, és most először sérültem meg.
-    Mi történt?
-    Ez maga volt a pokol, asszonyom. Siklok lefelé a pályán a magam nyugodt ritmusában, mikor mögülem felbukkan egy boszorkány, a pulóverje a nyakában, az overálja a bokáján, egyébként teljesen meztelen, még a vakbél-operációjának a helye is látszott - egyébről nem is beszélve. Üvöltve, teljes sebességgel elvágtatott mellettem, annyira megdöbbentem, hogy nekimentem egy fának. De csak kerüljön a kezembe az a boszorkány!
Ön is az ő áldozata volt, asszonyom? - Én is - mondom, és eltöprengtem, hogy mennyi levonással adnák vissza a nyolcnapi üdülési díjat...