Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ilona!
ezeknek van ez a boltjuk,de hétvégeken dobozolják az árut és járnak vele vásárokra,piacokra,mindent eladnak...
Mását kell készitsek még egyet...ez nem tetszik igazán,nem is hasonlit!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ilona!
ezeknek van ez a boltjuk,de hétvégeken dobozolják az árut és járnak vele vásárokra,piacokra,mindent eladnak...
Mását kell készitsek még egyet...ez nem tetszik igazán,nem is hasonlit!
Ancsa!
Most megnéztem és is a neten, hogy milyen képek vannak Másáról és a maciról. Szerintem jó lett, amit készítettél, és hasonlít is!... De ha van kedved és türelmed, akkor próbálkozhatsz még! ![]()
Itt nézegettem: Mása és a maci! 

ez a kép volt a minta...újra kell próbálnom,hogy hasonlitson is
Ancsa!
Túl szigorú vagy magaddal! ... Szerintem hasonlít, de ha Te nem vagy megelégedve, akkor hajrá! ... 

Lekvárjaim már üvegekben,ezzel hivatalosan is befejeztem az idei befőzéseket!Lett 9 üveggel,négy sima narancsos,5 pedig mentolos.
Ancsa!
Te aztán nem gondolkodtál, hogy belekezdjél-e a munkába! ... Szépek lettek! Ügyes voltál! Biztos jó lesz elővenni majd! ![]()

Ebéd!Gulyásleves,toroskáposzta és a desszertből csak ennyit tudok még mutatni,benn van a hűtőben,mascarponés gesztenyekrémes tejszinhabbal!
Mai cicafotók,Lusta Poci,már alig fér a kosárba!
Bitta mostani kedvenc helye,ő meg folyton ebben lustálkodik!
Vháááá,mennyi cinke!

Poci akkor sem száll le a kosárból,éjjel is ott alszik...

Gesztenyekrémes tejszinhabos torta!
Ancsa!
Na most értem ide a topikodba nézelődni...
Guszta a gulyáslevesed! Nekünk pont egy hete volt. A toroskáposzta is finom lehet, de én most a héten kiettem magamat káposztából, abból nem kérek... A torta viszont nagyon jól néz ki!... Abból hozzál majd szeletet! ![]()
Szuper jó cicafotók készültek... Poci tényleg hatalmas cica már!... Nem szakadhat le a kosár?
... Bitta fotója, ahogy a cinkékre reagál, hát az nagggyon jóóó! 
Annyira ramaty az idő,hogy egy kis sütéssel javitok rajta.
A bejgli szelet tésztáját gyúrtam be,most bejgli koszorúnak,kakaós,mazsolás töltelékkel!

Esetleg ha gondolod Margitka,ezt is odaszúrhatod a gesztenyés bejgliszelethez,hogy a tésztája ennyire jó,ilyen szépen megmaradt nem is repedt ki!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?