Válasz: Mi újság Ancsánál?
Kicsit még nedves,majd ha megszárad jobban fog kinézni,nem fog fényleni...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Kicsit még nedves,majd ha megszárad jobban fog kinézni,nem fog fényleni...
Nekem így is nagyon tetszik! ![]()
Reggel írtad a társalgásban, hogy írtak Neked a Lányok, ott volt Cica reggel, hagyta magát simogatni is,még képet is küldtek! ... Nem mutatod meg? 
Elég homályos képet küldtek,de hát végül is sötét van hajnalban és Cica nem is áll meg egy percet sem,hogy fotózza az ember..
Ancsa!
Na de itt a bizonyíték, hogy ott járt... és hogy nem is hagyták magára! ... 
... Aztán holnap reggel meg már Te is láthatod, ha újra ott lesz! ![]()
Ancsa!
Nagyon sok szépség és finomság készült a konyhádban.Aranyos lett a Másás tortára való is.
A cicusok nagyon szépek,jó gazdijuk van.
Ma megint muszály volt bemennem a turiba,mert egy kolleganőm kért hogy vinném el...hát akkor be is mentem ugye...nem is jöttem ki üres kézzel...

Ancsa!
Jól tetted, hogy bementél a turiba a kolléganőd kedvéért! Most is szuper dolgokat találtál! Ilyen teflonos kuglófformám nekem is van. Elég sokat használtam is. Te is süssél benne sok finomságot! ![]()
Tetszik ez a kacsás tál is... Jól látom, hogy cserépedényből van az alja? 
Az egész tál kerámia.
Nagyon szép ez a tál! Megtartod?
... Mert akár ajándéknak is jó lenne, örülne aki megkapná... Vagy sajnálod?... Bevallom, hogy én is megtartanám. ![]()
Igen,megtartom,a kis gyümölcskenyér formát ajándékba fogom adni Ica barátnőmnek,úgy döntöttem,szuper,de nekünk kicsi,neki egyedül viszont ideális lesz!
Jól teszed, ha megtartod! Ica meg biztosan örül majd a gyümölcsformának! 
Ancsa!
Nagyon jó lett Mása! Ügyes vagy, örülni fognak ha megkapják majd! Hát milyen szuper jó dolgokat tudsz venni! Nagyon jók! Ez a turi igazán jó, jó ötlet volt aki kitalálta. Itt még nem találkoztam ilyen turival!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?