Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nézegetem a 2 képet... de bevallom, hogy fogalmam sincs, hogy ez mire is jó...
... De ha majd rájössz, vagy valaki tudja, jó lenne, ha beírnátok... engem is érdekel...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nézegetem a 2 képet... de bevallom, hogy fogalmam sincs, hogy ez mire is jó...
... De ha majd rájössz, vagy valaki tudja, jó lenne, ha beírnátok... engem is érdekel...
Eddig két variáció van,vagy almaszeletelő,vagy zsemle mintázó....
Ha valakinek lenne tippje az olvasók közül ,hálás lennék ha üzenetben megirná az üzenőfalra...előre is köszönöm! ![]()

Ilyen szép aranyleves lett abból a fenti csirkeaprólékból!
Ancsa!
Nagyon szép színe lett a levesednek!... Hú de milyen finom is lehet! Jó étvágyat kívánok hozzá! Erősödjél tőle! ![]()
a mai ebéd,húsgombóc leves,ebből marad remélem ég hétfőre is,mert 9 literes fazékkal főztem!
Sertéspörit főztem a tökfőzelék mellé...
Volt pár szelet karajom,gyorsan kirántottam,fokhagymás,zöldfűszeres panirral!
Elkészültem a habos-karamellás sütivel.Holnapig puhulnia kell,előlegbe hozom ,igy néz ki.Négy lapot sütöttem,jövök a recepttel is holnap!

Ancsa!
Én már elég régen ettem húsgombóclevest... de most nagyon megkívántam... El is határoztam, hogy legközelebb, ha csak magamnak és a fiamnak is, de főzök külön, mert a férjem nem szereti... bár bevallom, hogy azt nem is értem, hogy miért? 
A sertéspörid is nagyon guszta, abból is tudnék enni. ![]()
A habos-karamellás sütid is finom lehet, holnap várom a szeletet a recepttel! 
Ancsa! Finomakat főztél, gyönyörű színe van a levesednek. Guszta a rántott húsi, de szeretem a csontot sopopgatni! A sütid nagyon finom lehet látni már most! Kíváncsi vagyok én is a receptedre!
Szia Ancsa!
Sok-sok szeretettel köszöntelek születésnapodon! Még nagyon sok boldog ilyen napot kívánok Neked egészségben és szeretetben!

Legyen szép a napotok! ![]()

Nagyon szépen köszönöm Margitka!Igyekszem,hogy szép legyen!

Recept!
Karamellás -grillázsos süti!
Tepsiméret 20x25
A lapokhoz.
45 deka lisztet összemorzsolunk,25 deka vajjal(csak 15 volt a receptben,én keveselltem,mert nem elég omlós a lap,kemény marad),egy fél sütőporral és ,két kanál kakaóval,10 deka porcukorral.
Hozzáadunk egy tojást és fél deci tejet,ezzel állitjuk össze,majd négy cipóba osztjuk.
egyenként kinyújtjuk,megszúrkáljuk és 10 perc alatt megsütögetjük a tepsi hátulján.
A krémhez,két karamellás pudingport,kikavarunk 7 deci tejjel,15 deka cukorral,megfőzzük előirás szerint,hagyjuk kihűlni.Egy egész Rámát,25 deka,kikavarunk habosra,15 deka porcukorral,majd beleadagolva a pudingot,kézimixerel habositjuk.Meggle cukrász tejszínt használtam,lassan belecsorgattam,mintegy két decit és azzal is habositottam.
A lapokat ,meglocsoljuk rumos ,cukorsziruppal,majd megtöltjük a krémmel,egymásra helyezve őket,kicsit megnyomkodjuk.a tetejét is bevonjuk krémmel,majd apróra tördelt grillázzsal szórjuk meg.Hűtőbe tesszük másnapig!
A Grillázshoz,10 deka barna és 5 deka kristály cukrot ,valamint egy marék durvára vágott diót karamellizáltam,olajos fémtálcára öntöttem,majd miután kihűlt ,összetördeltem.
Ancsa!
Köszi a receptet is! Nagyon mutatós lett így felvágva szeletekre! El tudom képzelni, hogy milyen finom!... Szívesen megkóstolnám... most egyet csórok is ... ![]()
Ezzel biztos sikered lesz! A szüleid is értékelni fogják majd, ha kapnak belőle! ![]()
Ez lesz a második sütim karácsonyra a gesztenyés mellett!Nagyon finom!A szüleim nem kapnak,mert anyu nem eszi meg,apu meg nem tudja a grillázs miatt!
Most ebből kimaradnak,sajnos!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?