Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa.
Nagyon szépeket vettél megint;gondolom már azon agyalsz mit készíts bennük.
A csirke is nagyon szép,szép sárga.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa.
Nagyon szépeket vettél megint;gondolom már azon agyalsz mit készíts bennük.
A csirke is nagyon szép,szép sárga.
Igen,törtem a fejem mit is főzzek benne a nagyobbik épp elég nagy mondjuk egy adag töltött paprikának... ![]()
Karibi csigafánkot sütöttem

Ancsa!
Most látom, hogy Te is sütöttél! Guszta lett igazán a végeredmény! 
Kicsibittám elsején volt egy éves...alig hiszem el,hogy már ennyi ideje van velem,rohan az idő....a pici ijedt szemű kis ragacsos,sérült lábú cicapamacsból szépséges ,felnőtt kandúrka lett!

De jó látni, hogy mennyit változott, és milyen szép cicus lett Bittából 1 év alatt! ... Látni a sok törődést rajta! ![]()
Talált cicám a gyárudvaron,hajnalban rohant elém,azt hittem pedig nem lesz már ott,szerencsére vittem neki elegendő ételt,holnap viszek kis tálkákat is ,viznek és hogy ne a földre kapja,eddig senkinek nem kellett,ha nem találok gazdát neki,mire megyünk a karácsonyi szabadságra,akkor Atti azt mondta elviszi az anyjához,az udvarra,ott legalább kap enni rendesen és van fedél a feje felett,csak ott még van három másik nagy macska,félő,hogy bántanák...

Ancsa!
Ez a cica tényleg nagyon szép! ... Sajnálom, hogy nem tudod a szüleidet rábeszélni, hogy odafogadják... Ahol van még 3 cica, ott bizony nem a kedvenc lesz... ez biztos... ![]()
Nem mutattad meg a fotókat a cicusról a szüleidnek? 
Dehogynem ,persze,hogy mutattam,tetszik is nekik,meg sajnálják is,de őket is megértem,nemrég vesztették el Fülest is,ugye Muri cica is ott volt nekik,aztán elpusztult,és azt mondták nem szeretnének megint átélni egy állat elvesztését,többet nem kell már nekik sem ,kutya,sem macska...
Mai képek Talált Cicáról.
Sajnos csak vakuval tudok késziteni,mert tök sötét va az udvaron hajnalban,a telómmel világitok,mig enni adok neki,még világosban em is láttam a cicát,a szinei olyankor még szebbek lehetnek!

Ancsa!
Köszi az újabb fotókat a kis cicusról.. Nagyon szép a bundája.
... Persze megértem a szüleidet is...
Épp írtam a társalgásban, hogy erről a gondoskodásról nekem eszembe jutott Prücsi is... Mikor hallottál róla?......
Az a sejtésem, hogy nagyon megszeretted már ezt a cicust... nehéz lesz elengedni majd... Nevet még nem találtál ki neki? 
Ancsa!
Nagyon jó edényeket vásároltál, főzzél benne finomakat! Nagyon guszták a fánkok, ezt nagyon jól tudo
dod készíteni! Gondolom, hogy el is fogyott hamar!
Valóban ebből a kis pamacsból nagyon szép cicus lett! Gyönyörű a bundája, szép ápolt, tetszik a nyaka körül a fehér, mintha sál lenne a nyakában!
A gyárban lévő cicus is szép, ennek is szép lesz a bundája! Jó lenne, ha megtalálna az igazi gazdit!
Már nekem is volt eszembe Prücsi, hogy mi van vele, jó helyen van?
Meg tudná valaki mondani esetleg,mi a csuda eszköz akar ez lenni?

Nem tudtunk rájönni közösen a boltban,de nem hagytam ott...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?