Válasz: Itt jártunk
Pár kép az őszi Kőrös partunkról

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Pár kép az őszi Kőrös partunkról

Ancsa!
Köszi a fotókat! ... Csodaszépek ezek a képek! Gyönyörű lehet élőben! 
Hozom a képeket,sokat kirándultunk,nagyon sok szép nagy park van.Nyáron még szebb lehet.
Ebben a parkban termesztenek zöldségeket is,amit keddenként eladnak.Sok ismert növény volt,köztük a káposzta,érdekes csúcsosra növekszik.
Margitka,itt nagyon Rátok gondoltam,hasonlóan termesztik itt is a futóbabot.
Halloweenra mindent feldíszítettek.
A rózsák még virítottak:
Egy labirintust is végigjártunk,időnként megijedtünk hogy nem találunk ki,de sikerült.
A Hampton Court-palota: VIII. Henrik kedvenc lakhelye
Na itt ki milyen furcsaságot talál,kiderül ki nézi meg a képeket.Igen,jól látjátok,a kisgyermek mezítláb játszik a szökőkútban,többen is voltak,a szülők nyugodtan nézegették,felöltözve!!nagykabátban.Azt hittem nem jól látok.
Itt fánkok sülnek,finom töltött fánkok,ezek is a halloweenre voltak díszítve.
Az udvart is szépen rendbe tettük,lehet focizni:
Sajnos ezek a képek kicsik lettek:

Jé,mennyi érdekesség,na ezen én is kiakadtam hogy ott pancsol az a gyerek,de ott a sok levetett holmi,igen hideg lehet,nem is értem...juj és azok a puffos fánkok,de szépek,most a kávé mellé jól is jönne egy.Nagyon szép helyek,sok érdekesség,köszi a képeket!
Lia!
Köszi a fotókat, és a kísérő szöveget is! 
Nagyon jó volt végignézegetni, sok élményben volt részetek.... Jó volt látni együtt a gyerekekkel Benneteket! Na és persze, hogy Levi volt melletted! ![]()
A káposzta bio termesztés lehet, mert meg vannak a levelei rágva... A sátoros termesztést a babnál még a férjem a nagyijától tanulta, Ő nagy kertészkedő volt... mindig piacozott is.. annak idején...
A palota csodaszép így képeken is, képzelem, hogy élőben mennyire elvarázsolt benneteket, a környéke is...
Azon a vízben pancsoló kis gyereken én is nagyon meglepődtem!.. Ezt hogy engedhetik meg?.. A víz biztosan hideg!!! 
Hú de szuper jól néznek ki a fánkok is, amit a halloween-re készítettek! ![]()
Az udvar is jó nagy a gyerekeknek, van lehetőség a mozgásra, szépen rendbe tettétek!
Hú de hatalmas az a tök Levi mellett! Ő is megilletődve mutat rá!
... Vannak riogatások , ahogy az utolsó képen is látni...
Élmény volt nézegetni a képeidet! 

Sas Palotánk,esős időben,igy tükröződött a vizes kövezeten...Nem az én fotóm,telefonnal készült!
Ancsa!
Köszi a fotót! Ez aztán egy igazi profi fotós képe! Nagyon ügyes volt aki csinálta! 
Tegnap este felgyúltak a karácsonyi fények nálunk is.Most ilyen a terünk felülnézetből!
Ancsa!
Ez csodálatosan szép! Köszi a képet!
... Milyen hangulatos lehet ott esténként sétálgatni...
Szombat este tervezzük kimenni mi is!

Hoztam még egyet,más szögből,egyre nagyobb kedvet érzek hogy holnap este kimenjünk mi s,remélem nem fog esni az eső..
Ez csodálatos! Akkor drukkolok, hogy szép idő legyen este! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk