Válasz: Mi újság Ancsánál?
Igen az a recept,csak a karamella sós ,mert azóta már ismerem a sós karamella isteni izét,akkoriban még nem is hallottam róla,de most sóztam is!Egyszer próbáld ki ,szerintem nagyon fog izleni!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Igen az a recept,csak a karamella sós ,mert azóta már ismerem a sós karamella isteni izét,akkoriban még nem is hallottam róla,de most sóztam is!Egyszer próbáld ki ,szerintem nagyon fog izleni!
Ancsa!
Érdekes lehet a sós karamella íze... talán egyszer megkóstolnám.
... de, hogy mikor állok neki, ezt egyenlőre elnapolom... mert kevesebbet sütögetek már...

Lefotóztam a szüleim keritését,a vadszőlő,őszi szinekben pompázik!Ez még az a satnya kis szál,amit a balkonról vittem volt el,emlékeztek milyen kis gyér volt nálam,vödörben?Na most a kinti földben ilyen csodaszép!
Ancsa!
Na igen a földben szépen tud növekedni a vadszőlő! Nagyon szép! 
... Nálunk már olyannyira szaporodik, hogy irtani is kell....
Ebéd,édes savanyú kínai leves,rizstésztám nem volt,igy rendes leves tésztával,de igy is finom! ![]()

Rég nem hoztam képeket a cicákról,először Poci,őszi alkonyatban,megy le a nap...

Felhivom a figyelmet a mellén lévő hatalmas szivre,ami ennek a fajtának,sajátja!
Bitta következik,aki a ruhaszáritón töltötte a délutánt!

Ancsa!
Biztos finom volt így is a levesed! 
Poci is tényleg nagyon szép cica! Nagyon érdekes az a szív rajta!... De ugye a szíved egyik csücskében Ő van!
... Na és Bitta is egyre szebb, a bundája nagyon tetszik nekem.. Ő pedig a szíved másik csücskében van. 
És Ufi van középen! ![]()
Ancsa!
Ezen most még én is meghatódtam.... Valahogy Ufi olyan első, egyetlen, egyedi volt... Igaz, hogy most a két cicádra is el lehet mondani... mert egyforma nincsen, igaz! Na és mindegyiket másért lehet nagyon szeretni! ![]()
Nagyon imádom mindent,de ugye ahogy az első szerelemet sem lehet elfelejteni és semmi nem fogható hozzá,én igy vagyok Ufival.Ica barátnőm készül születésnapomra egy meglepetéssel,és elkérte Ufi egy fotóját,nem tudom mi lesz az,de azt mondta vagy nagyon fogok örülni,vagy nagyon fogok sírni.....majd meglátjuk!
Ancsa!
Ismer elég jól Ica ... Tudja Ő is, hogy Ufi mit jelentett Nekd!... Biztos aranyos ajándék készül! ... Gondolom, hogy furdal a kíváncsiság... de bírd ki, nincs az már olyan messze! 
Nincs más választásom,valamire rá akarja tétetni a fotóról,ennyit kivettem a szavából,de nem tudom mire!Keresnem kell egy jó fotót róla,amin olyan szép,amilyennek én láttam!
Ica mellettem volt mikor Ufit elaltattuk,tudja min mentem keresztül,velem sirt Ő is!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?