Téma: Itt jártunk
Fényképes beszámolók azokról a helyekről, ahol jártunk és másokat is érdekelhet
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Fényképes beszámolók azokról a helyekről, ahol jártunk és másokat is érdekelhet
2004-ben 2 éjszakát aludtunk Tordaszentlászlón, a többi napot pedig Zetelakán.
A tordai házigazdáinkkal készült kép:
Ezen pedig a zetelakai házinénivel, Berta nénivel az udvarukban a kispadon:
Onnét nem messze van Farkaslaka, ahol meglátogattuk Tamási Áron sírhelyét.
.
Hoztam pár képet a Zalakaroson töltött napokról. Hétfőn este vacsora után, amikor felmentünk az 5. emeletre, csodálatos szivárványt láttunk a szobánkból... Én még ilyen vastagot, és hatalmasat soha nem láttam... Sajnos csak így sikerült megörökíteni, mert akkor még elég gyorsan mozogtak a felhők is:
A kora reggeli fürdőzés előtt készültek ezek a fotók kedden.... Itt jöttünk ki a gyógyvizes medencéhez, háttérben felül kilátszik a szállodánk, a Freya Hotel teteje:
... már szivárog a nép a medencékhez...
Most még ilyenkor csodálatos virágok díszítik a medencék környékét, természetesen több fotót is készítettem, egyet erről is berakok:
Reggel az úszómedencét 9 óra után még csak kevesen használják. Mi pontosan ezért is igyekztünk még ilyenkor készíteni a fotókat, mert később már csak szórakoztunk:
A hullám medencében fél óránként indították el a hullámokat! ... Akkor mindig sokan belejöttek a vízbe.... Ez még szintén reggel készült... Háttérben a felújított, kibővített csúszda is látható:
Ma délután átmentünk Velencére egy nyárbúcsúztató fürdésre... Meglepően sokan voltak. A víz kellemesen meleg volt, és szép napsütéses az idő. Egy jó órát úsztunk, kellemesen felfrissültünk... Nem régen értünk haza.
Jaj teljesen kedvet kaptam én is egy kis pancsoláshoz,épp mondtam is Attinak egyszer sem mentünk ki legalább a Félix fürdőre ami itt van 8 km,re tőlünk és szuper hely...
Ancsa!
Bizony azt kihasználhatnátok Ti is, ha ilyen közel van!... Holnap még jó idő lesz gondolom ott is.... Kapjátok össze magatokat! ... A szabadság alatt nem csak dolgozni kell, igazán megérdemelnétek! Hajrá!
Néhány képet beteszek ide az Állatkertről,hogy lássátok kb hogy néz ki!
Néhány kép,a bejárat és maga a parka,az állatok kifutójával,és a Rhédey sirkamra,ahol nyugszik a gróf akiről el van nevezve az Állatkert mellett elterülő nagy park,és néhány az általam fotózott állati portré,igyekeztem nagyon közel menni amennyire lehetett és zoomoltam is persze,hogy jó fotók készüljenek!
Ancsa!
Köszi a fotókat! Igazán nagyon jól sikerültek! ... Főleg az állatos képek!!! Te aztán tényleg értesz a fotózáshoz!
Köszi a képeket Ancsa.
Látszik nincs valami jó helyük az állatoknak,száraz minden körülöttük.
Rég nem hoztam képet a felújitott központunkról,még most sincsen készen,sőt a város minden részét felásták,mert agázcsöveket húzgálják minden fele,át fogják állitani a fűtésünket gázra.
De a Szent László hid már készen van...Háttérben a Sas Palota...
Városháza
Maga a hid
Most igy néz ki a terünk!
Ancsa!
Nagyon szép képeket hoztál, köszi! A városotok igazán szép, elhiszem, hogy büszke vagy rá! .. A tér is szép lett!
Hát ezek profi fotók,ugye nem én készitettem ez látszik is,de egészen szépen alakul...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk