Válasz: Mi újság Ancsánál?
Egy kis vitamin a szervezetnek,narancs sárga saláta mangó és khaki szilva!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Egy kis vitamin a szervezetnek,narancs sárga saláta mangó és khaki szilva!
Juj de guszta;a kaparót nagyon szeretem.
Ez igazán gyógyhúsleves.

a lustaság fél egészség!
Ancsa!
A rudas fasírtod szuper jól néz ki! Finom ebédet készítettél minden nap, és egészséges a gyümölcs, az is nagyon kell. 
Hideg már a reggel itt is, elhiszem, hogy napközben is inkább a meleg helyüket keresik a cicáid. De jó dolguk van, ezt most is megállapítom... ![]()

Sütöttem egy gyümölcskenyeret,mert semmi édesség nincs itthon és hiányzik,most hűl,majd még csokival is bevonom.Van benne mazsola,ribizli,három szinű,dió,csoki és narancshéj.

Pociék melegedő helye már fel van akasztva a radiátorra,csak még fűtés nincs....
Ancsa!
Jó ötlet a gyümölcskenyér! Hú de régen sütöttem már! 
Na és milyen szuper helyük van Pociéknak! Elhiszem, hogy most már ők is ott akarnak ezentúl pihenni! ![]()

hoztam felvágva is a gyümölcskenyérből,ez annyira finom lett,le is jegyzem a receptet,máskor is igy sütöm!
Vettem idén is egy kiló piros dióbelet,szép lesz az idei bejglim is remélem! ![]()

Ancsa!
Szép lazának látom a gyümölcskenyér szeleteket.
... Mennyiben másabb a receptje? 
Nagyon szép ez a piros bélű dió!... Ízre másabb, mint a hagyományos? 
Majd délután beirom a receptet,az ize finom,nem más,csak kisebb az olajtartalma!
Ancsa!
Rendben, kíváncsian várom akkor délután a receptedet! 
Most utánaolvastam pár oldalon a piros diónak is, például ezen az oldalon is: Pirosbelű dió - Orosz Péter: Könyv a dióról... itt az oldal felétől lefele van szó róla. ![]()
Aztán még olvastam róla: Különleges őszi ajándék: piros dió | Mindmegette.hu ... De természetesen van több oldal is, ahol írnak róla. 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?