Válasz: Mi újság Ancsánál?

Megvágtam a pitét!!!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Megvágtam a pitét!!!
Ancsa!
Ó de szépen tudtad szelni ezt a pitét! Jól döntöttél, hogy vártál vele! ...
Egész megkívántam! 
Juj Margitka,viccen kivül,ez annyira ott van izben hogy nem igaz,a kókusz töménysége az alma savanykás íze ,a karamell édessége és a piritott barnacukor a tetején,mind -mind ízorgia együtt,megettem ezt a szeletet ,komolyan mondom még ilyen finom sütit nem kreáltam! ![]()
Ancsa!
Már fel is tettem a receptedet, így hamar meg lehet majd találni! ![]()
Köszönöm szépen,nagyon jól néz ki!

Elkészültem a rudas fasirtommal,most alapka sajttal,mini mozzarellával,olivabogyóval és piros kápiapaprika csikokkal töltöttem,megszórtam parmezánnal is,fekete erdő sonka szeletekbe göngyöltem!

Kész az ebéd.Savanyú tojásleves,zöldfűszeres croutonnal,irdalva panirozott csirkemell,és a rudas fasirt,sült krumplival.Most kutyulok egy tejfölös mártogatóst még hozzá...

Kicsit macerás mig bepanirozom,de előre megcsináltam és aztán csak sütni kellett,jó bő ,forró olajban!
Ancsa! Nagyon guszta a pitéd felszelve, látni rajta,a minden, a fasírt is hogy fincsi volt.
Amit meg mára készítettél, csak tátom a szám, mikor röpül bele a sok finomságodból valami! Nagyon guszta minden a fasírt is így göngyölve ! Ebből aztán lehet enni,jól lakni!
Be is pakoltam rendesen,most már csak henyélek! ![]()
Pociék is keresik a meleg helyeket bevackolódni,már nem szivesen mennek ki a balkonra!
Bitta is újra birtokba vette a kosarat,egész nyáron nem ment fel,most folyton ott kuporog,vackolódik!

Egy kis gyógyitó erőleves!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?