Válasz: Mi újság Ancsánál?
Köszi Ancsa!
Guszta így is nagyon! ... Épp az előbb írtam a társalgásban, hogy most nasiztunk... de azért tudnék később még ebből is enni egy kicsit. 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Köszi Ancsa!
Guszta így is nagyon! ... Épp az előbb írtam a társalgásban, hogy most nasiztunk... de azért tudnék később még ebből is enni egy kicsit. 
Ancsa!
Nagyon guszta így a tortaszeletke,sok finomság készült megint a konyhádban.
Sütöttem egy kis vajas croissant ,étcsokoládés -narancsos töltelékkel.

Ancsa!
Ez nagyon finom lehet!!! ... Hú de megkívántam! 
Hú de guszták,jobb is mint a bolti.
Az idei év legnagyobb munkáján vagyok túl,Hála a jó Istennek,meg Ica barátnőmnek,aki megint segitett!
Lett 17 üveg fejtett babos és 7 darab 4.20-as és 6 darab 8.20-as üveg vinettés,még jó hogy vettem tartalékba nagy üvegeket nem is hittem hogy nem lesz elég 24 darab kis üveg...
A paprika megtisztitása és ledarálása volt a legnagyobb feladat,ezért már 5 kor keltem és nekifogtam,mire Ica megjött 8-ra már a paprika csak darálásra várt.
Az üvegeket is előkészitettem ,idejében.
Kimértük a hozzávalókat a babos zakuszkához és ledaráltam az első adag paprikát,hagymát...Mig főtt,Ica kavargatta és ledaráltam a második adagot is a kis zöld vájlingba,csak bele kellett önteni a fazékba,miután az elsőt kimertük üvegekbe,már tehettük oda a másodikat.

A babot is egy kicsit összedaraboltam,a gép kidolgozta magát,jól bizonyitott!
Itt már dunsztban a babos!
A vinettés három kiló sült vinettéből készült,5 kiló paprika,80 deka hagyma,egy liter olaj és 7.5 deci paradicsomlé,valamit fűszerek.
Közben egy kis bort is kóstoltunk,mert megérdemeltük!
Dunsztban a vinettés is...

Bitta pedig rásegit a melegre a dunszton!

ANCSA! Ti aztán jól nekiálltatok! Mennyi sok készült, ez aztán elég volt feldolgozni! Megérdemled a pihenést, lazítást ezek után!
Bitta aranyos mint mindig!
Ancsa.
Ez igen,le a kalappal előtterek.Ennyi finomság.
Ancsa!
Én is csak pislogok a képeid láttán.... Szuper jó képeket készítettél munka közben! Ti aztán nagyon belehúztatok a teendőkbe! De a végeredmény igazán mutatós... Nem fogtok éhezni télen sem! 
Bitta mennyire szolgálatkész!
... de milyen jó helye van! ![]()

Biztos jól kidunsztolódik a zakuszka,Bitta tartja a frontot nappal,Poci meg egész éjjel ott aludt...
Ancsa!
Hogy Neked micsoda szuper segítségeid vannak! ...
... Hihi, itt már nagyon komolyan figyel a fotózáshoz Bitta! ![]()

Csak egy kis hét közbeni hirtelen édesség,kekszből csokikrémmel összeállitva!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?