Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Hihi, mi is káposztás tésztát ettünk még ma... Tegnapról maradt szerencsére... Talán megkívántad tőlünk? ![]()
Poci milyen nyugodtan pihen!... Bitta most is élénknek tűnik ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Hihi, mi is káposztás tésztát ettünk még ma... Tegnapról maradt szerencsére... Talán megkívántad tőlünk? ![]()
Poci milyen nyugodtan pihen!... Bitta most is élénknek tűnik ![]()
A társalgásban emlitett bulgár paprika,nem tudom,Nálatok hogy nevezik?
Ancsa!
Ezt a fajta paprikát már évek óta termesztjük.. A magot "tüzes piros" -ként vettük... ![]()
Ez nem nagyon csipős,hosszúak és tekertek,igy nem látszik,ezek nem pici paprikák és csak félig csipősek!
Ancsa!
Igen, van ilyen is nekünk! A kicsik, erősek azok a pepperoni, ezek pontosan ilyenek, amit mi is elraktunk... még 15 cm hosszú is van belőle!... Igen, és csak félig csípősek!!! ![]()
Ebééééd!Sült csirke felsőcomb,párolt lilakáposztával,sütöttem tepsis rántott húst is,meg egy piskótát,és elraktam némi savanyúságot is!

Hétvégi cicafotók,végre megint nyugodtak,pihennek,esznek,erősödnek.
Ancsa!
Most látom, hogy megint mennyit dolgoztál a konyhádban! Finomakat készítettél! 
A cicákról is nagyon jó fotók készültek! Látni, hogy Bitta is erősödik már! ![]()

Gesztenyés krémes ,kakaós piskóta jó rumos cukorsziruppal átitatva,gesztenyekrémmel és krémes krémmel töltve.
Masnis lecsónak neveztem el,tulajdonképpen ugyanolyan ize van,mint a lecsónak,mivel az is!Csak rizs helyett masnitésztával!
Ancsa! Kihasználod az időt, megint finomakat készítettél. A sütiből jöhet egy szeéletke, finomnak néz ki. A befőtteid gyönyörűek, szép színesek a csalamádék. Egyik időben spokat tettem el, de megúntuk, inkább az édesek jöttek szóba. De most lehet hogy készítek egy kis savanyúságot, jobb mint a bolti.
A cicusok aranyosak, mint mindig, nagyon szép fotók kélszülnek róluk!
Ancsa!
Igazán mutatós lett a gesztenyés krémesed! ... Lehet majd nassolni!
Most ebéd után mi is úgy jól latunk, hogy a sütiből csak később eszünk...
Én is rizzsel szeretem a lecsót, így tésztával még nem készítettem, de finom lehet! Jó találó lett a neve így! ![]()

Szelet,lehet kóstolni!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?