Válasz: Mi újság Ancsánál?

Terveim szerint három féle savanyúságot rakok,uborkát,káposztával töltött paprikát és csalamádét,akkor hajrá!A macskák egymást kergetik,el vannak foglalva,én is mehetek a konyhába nyugodt szivvel!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Terveim szerint három féle savanyúságot rakok,uborkát,káposztával töltött paprikát és csalamádét,akkor hajrá!A macskák egymást kergetik,el vannak foglalva,én is mehetek a konyhába nyugodt szivvel!
Akkor hozom az eredményt...
ezek három literesek
Lett hat üveg uborkám is...kiválogattam a kisebbeket
Kettő paprikába töltött káposzta ,karfiollal,ezek másfél literesek.
ezek pedig vegyes ,rétegezett savanyúk,ezek is másfél literesek.
ennyi lett összesen
Ma is jön a doki este,Bitta ma is hányt kétszer és nem eszik most sem...azzal együtt ma már reggel birkóztak is egy sort Pocival,reggel picit rágott szárazat,hátha most már hamarosan rendbe jön...

Ancsa!
Hú de sok mindent készítettél! Finom lesz majd a csalamádé és a sokféle savanyúság, amit ma készítettél! Na majd a húsok mellé, ha előveszed télen nagyon jó lesz! ![]()
Látom, hogy még nagyon kívánták a cicáid a pihenést... Bitta elég nehezen jön rendbe... De ha már kicsit volt kedve játszani is, akkor csak javul... a doki mit mondott? 
Sajnos semmi biztatót...nem tudni mi baja van?Lehet egy régi keletű betegsége,ami most jött ki,borzasztó,hogy nem reagál a kezelésekre...megpróbálja epeféregre is kezelni...nem eszik továbbra sem,és nem is piszkol,mintha teljesen el lenne dugulva...csak füvet rág,sokat,ami persze hánytatja...valami lehet a gyomrában....sokat sir,eddig is nyafogós volt,de olyan keservesen nyivákol...egy idő után felőrli az idegeket egész nap azt hallgatni ahogy vinnyog!Csak kezdene már enni végre,akkor nyugodt lennék,de ma is kitettem az ételt,odaszaladt nekiesett,mint aki ki van éhezve,de két pici falat után otthagyta....legalább vizet iszik..
Ancsa!
Olvastam a társalgásban, hogy azért próbálkozik az evéssel Bitta... Az mindenképpen jó, ha iszik, így nem szárad ki... meg, hogy mozogni is tud... Elhiszem, hogy nagyon aggódsz miatta, de talán túljut ezen, és a régi lesz hamarosan. Én drukkolok Nektek! 
Kisült a rizspitém,nem lett túl szép,de annál finomabb,már megkóstolgattam,alig várom hűljön kicsit és nekiesek!

Most alszom és gyógyulok!

Ancsa!
Én úgy látom, hogy szépen megsült a pitéd! Guszta lett igazán.
... Na és hogy ízlik? 
Az jó, ha pihent, aludt sokat Bitta! Most már csak erősödjön! 
Margitka!
Már a felét megettem egyedül,annyira csorgott a nyálam utána már a múlt héten hogy biztos beteg is lettem volna ha nem sütöm meg.Imádom,hogy nem száraz,máskor ha rizskochot sütöttem ,olyan száraz lett,szétmorzsálódott ahogy ettem,alig tudtam lenyelni,ez finom krémes,igaz az is hogy jázminrizsből főztem!Kétféle mazsolát tettem bele,és egy kis mandarinkompótot,citromhéjat és vaniliás cukrot is!Csak négy tojást használtam,most pont nem volt több fehérjém...
Ancsa!
Örülök, hogy ízlik!... Nekünk is ez volt a gond a rizskókkal... szeretjük, de a puding azért kellett mindig hozzá, mert azzal csúszott... Ez viszont anélkül is finom, de persze a fiúk kérték most is hozzá... na és én sem tiltakoztam... Lehet, hogy így egy kicsit több le is csúszott? ![]()

Mára egy kis káposztás tésztát dobtam össze.
Poci már fázik,szereti ha betakargatom...
Bitta pedig elmélkedik a világ dolgairól...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?