Válasz: Itt jártunk
Ancsa!
Nagyon szép így kivilágítva a szökőkút... igazán hangulatos! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Ancsa!
Nagyon szép így kivilágítva a szökőkút... igazán hangulatos! 
Ancsa! Gyönyörú a város, szép fotókat hoztál, köszi!
Hozom a képeket Tordasról:
Lia!
Ó de jó fotók készültek!
... Mintha egy filmből lennének részletek! Aranyosak a gyerekek, helyesek vagytok mindnyájan! Akkor ez valóban jó kis program volt Nektek vasárnap. 
Ahogy már a társalgásban is írtam, a hétvégét mi egy alföldi gyógyvizes üdülőhelyen, mégpedig Cserkeszőlőn töltöttük.
Nagyon meg voltunk elégedve a szállással, és a szállodával. Mi egy 2 szobás, nappalis, klímás 60 négyzetméteres faházban voltunk elszállásolva, teljesen felszerelt, minden igényt kielégített.

A szállodának saját wellness részlege van úszómedencével, jakuzival, beltéri medencékkel és szaunával... stb. A gyógyfürdő kb. 200 méterre van onnét, nagyon sok gyógyvízmedencével, és élménymedencékkel.

Tegnap este még vacsora után is fürödtünk, elég sokáig:

A vizet kék és zöld lámpákkal világították ki:

Szombaton lefotóztam a gyógyfürdő bejáratát is:

Mivel vasárnap délelőtt lehűlt egy picit a levegő, a hideg medencékben kevesebben is fürödtek:

A gyógyvizes élménymedencében nagy mennyiségű langyos vizet zúdítottak az arra vállalkozók nyakába:

Erről készítettünk 2 rövid videót is: Élményfürdő Élményfürdő II.
Nagyon szuper nyaraló,üdülő hely,nagyon tetszik a sok medence és hogy nem volt zsúfoltság!
Ancsa!
Szombaton sokkal többen voltak ám, de valóban sok a szabad, árnyékos hely, így nincs zsúfoltság sehol...
Raktam be 2 rövid videót a képek alá utólag! ![]()
Megnéztem azt is,én imádnám hogy alatta legyek! ![]()
Lia! Most látom, hogy milyen szuper képeket hoztál! A fiúk nagyon aranyosak, jó sokat nőttek ők is, nagyon helyesek! Látni, hogy milyen jól érezték magukat, és még aranyat is mostak? Szinte beleélték magukat a szerepbe, jó nézni! Ti is jól néztek ki!
Margitka!
Szuper helyen voltatok, nagyon jó képeket hoztál! A medencék közül lehet választani van bőven belőlük!
A faház is jól néz ki és jó nagy!
Lia!
Nem is tudtam ilyen kis western faluról!De jópofa,nagy élmény!
Az igazságügyi palotánk esti fényben!Mi csak Törvényszék-nek hivjuk.

Anno,itt mondták ki a válásomat!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk