Válasz: Mi újság Ancsánál?
És ha már macska,akkor egy portré Kicsibittáról!

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
És ha már macska,akkor egy portré Kicsibittáról!

Ancsa!
Ez valóban egy igazi profi portré Bittáról! Nem is kell állítgatni... gondolom, hogy Ő ilyen profi a fotózáshoz! ... 

Karfiol lesev készült brokkolival vegyesen,sütöttem oldalast sörben,ehhez volt szalmakrumpli és zúzát főztem káposztával lucskosan,valamint két készen vett almás rétest is megsütöttem,a tiramisu hozzávalói is meg vannak,de már nem fogok hozzá,esetleg holnap reggel...Eddig főztem,most hűtök mindent hogy el tudjam pakolni az ételt.

Ja és a rumtpof fazekam is meg van tömve,uborka,karfiol és káposzta vegyesen kovászolódik kinn a balkonon!
Káposzta fő...
Rétesek kisültek,én meg megsültem!
Egyszerre főtt,sült minden,ha már lúd legyen kövér alapon...
A kis kuktám remekül főz,nagyon szeretem,a kis sárga cserépedényt még nem tudom mire használom,most sem...
Egy kis fürdetés volt macskáéknál...

Ancsa.
Sok finomság készült megint a konyhádban.
Szuper a kuktád is.
Ancsa!
Most látom, hogy megint mennyi mindent készítettél! Kitettél ismételten magadért! ... 
Nekem is tetszik a kuktád! Hány literes?
A cicusaid is szeretik, ha fürödhetnek.. nem is csodálom ebben a hőségben....
Szerintem olyan két literes lehet nem nagyobb,nagyon örülök neki,mert vane gy 9 és egy 6 literesem ,pont kellett egy ilyen kisebb ha valamit elő akarok főzni csak!
Akkor hozom a kenyérkémet amit kánikulában sütöttem! ![]()

Az új kis sárga nyeles cserépedényemben sütöttem,amit feltettem már pár napja,itt nem nagyon látszik ki! ![]()

Kisült az óriás ,fahéjas csigám is...ma már nem sütök semmi mást!
Ancsa!
Nekem is 2 kuktám van, mindegyik 8 literes... de csak az egyiket használom... a másik még újonnan félre van téve.... volt egy 4 literes is, de elromlott a teteje, és a férjem kidobta, hogy majd veszünk helyette... de azóta sem vettünk akkorát... Most már sajnálom, mert a teteje pont jó lenne a nagyé is rá... igaz, hogy kevesebbet lehet a nagyban is főzni... de a kicsiben többet nem...
Gyönyörű szép lett a reggel sütött magos kenyérkéd!... na és ez a fahéjas csiga isteni finom lehet! Imádnám!!! 
Már nincsen belőle?

a cicás só és bors szórók,picikék épp csak vagy 5 centi magasak,de olyan cukik hát nem?
Ancsa!
Sejtettem, hogy cicás... De tényleg nagyon nagyon aranyosak így együtt 2 cicával! Csak akár díszként is kirakhatod valahova! 
Hozok pár képet a tegnapi Várlátogatáson készültek,még a bábot is kézbe kaptam...Lúdas Matyit játszották el a gyerekek,akik egy hétig táboroztak a Várban,és betanitották nekik.
Ő kedves bábszinész ismerősöm.
A másik hölgy pedig kolleganőm,a kislányával jött le megnézni az előadást és találkoztunk.

ezt a rajzot pedig a kislánya készitette nekem,Pocit és Bittát rajzolt meg,annyira meghatódtam ,majdnem elsirtam magam!Nagyon ügyes rajz ugye?
Itt pedig a kislánnyal,és anyukájával,aki szintén Anikó,mint én!A sors úgy hozta,hogy tavaly óta ott dolgozik nálunk,legalább 20 éve nem láttuk egymást,ugyanis ő a volt férjem unokatestvére....

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?