Válasz: Itt jártunk
Ancsa!
Köszi a fotókat! Nagyon szép ez a templom, a tér ékessége! Jó, hogy meg lett mentve! Le a kalappal a bátor emberek előtt! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Ancsa!
Köszi a fotókat! Nagyon szép ez a templom, a tér ékessége! Jó, hogy meg lett mentve! Le a kalappal a bátor emberek előtt! ![]()
Ancsa.
Gyönyörű belülről is.Köszi a képeket.
Tegnap voltunk a Velencei tó melletti Bence kilátónál... sajnos még építés alatt van, de a parkolóból gyönyörű a panoráma a tóra. Ha majd elkészül, akkor újra elmegyünk. Fentről biztos még szebb lesz a kilátás... most még le van zárva... szerintem nagyon elhúzódik ez a munka... már a neten is olvastunk róla... még most sem látni a végét:

Hazafelé megint megnéztük a Sukoró melletti pihenőhelyet. A tónál egy kis hattyú családot meg is örökítettünk: Hattyú család a tavon
Te meg olyan vagy mint egy kislány! ![]()
Hú de jó kép,igazán fiatalos vagy Margitka.
Nyááár van és szöknek a kutat Váradon! ![]()

Ancsa!
Jaj de jó kép!
... Nyáron csak így lehet kibírni! ... a víz mellett! ![]()

ez a kút a nagy parkunkban van az augusztos 23 parkban,azóta már December 1 parknak nevezték,micsoda hülyeség igy nevezni parkokat,lehetne valami kézrefekvőbb neve mint hogy nemzeti ünnepekről nevezzék el!
Na így messzebbről még jobban lehet látni a kutat! Szuper! ... De én is furcsának tartom a park elnevezését... 
Ez egy szép műemlék épület a Fő sétáló utcán,amit felújitottak,a Moskovits palota,körülötte még folynak a felújitások,mert ezek itt mind műemlék épületek.
Ez szerintem szépre sikeredett!

Nagyon jó, hogy így rendbe teszik a műemlék épületeket! Ez valóban csodaszép, mesés lett! Nagyon tetszik! 

A nagyvásártéri,(december 1) park szökőkútja éjjel!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk