Válasz: Mi újság Ancsánál?
Jaj nagyon sajnálom,nem igen tudok mást csinálni,mert a You Tube-ra nem töltök,hogy az egész világ lássa,meg hülye kommenteket irjanak alá...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Jaj nagyon sajnálom,nem igen tudok mást csinálni,mert a You Tube-ra nem töltök,hogy az egész világ lássa,meg hülye kommenteket irjanak alá...
Nem baj, azért így is jó volt látni... de örültem volna, ha újra hallom a hangodat is... 
Persze lehet ám úgy feltenni a YouTube-ra, hogy privát legyen, és ha hozzáadod az e-mail-címét annak, aki megnézheti, az láthatja, hallhatja rendesen... Én is szoktam úgy felrakni oda privátot! ![]()
Na ,ezt meg nem tudtam,hiába még sok mindent nem tudok a netről,mindig tanulok valami újat!Fő a gulyásleves,csirkenyakakból főzöm,és sül a fokhagymás ,füstölt paprikás tarja is,a krumplit is már meghámoztam ,és feldaraboltam a paprikát a paradicsomos gombóchoz!
Ancsa!
Ahogy látom, Te is szorgoskodsz! Hajrá! ... 

Tarja szeletek krumplipürével,
Paradicsomos,paprikás gombóc,itt még f ő,aztán jó paradicsomos rántással besűritettem!
Gulyásleves,csirkenyakakból,jó forrón ettem,ne tudjátok meg,csurom viz voltam,mire befejeztem!
Ancsa!
Épp megtálaltam.... Hú de guszta lett minden!
... Na megyek is ebédelni!

egyetértésben a ventilátor előtt hűsölve...
De jók ezek a képek megint!
... Bitta igaz, hogy közelebb van, de itt nagyon nagynak látom már! ![]()
Igen,ő sokkal hosszabb,nyúlánkabb,Poci meg tömör gyönyör! ![]()
Ancsa! Megint sok-sok finomságot készítettél! A só tálad nagyon jól néz ki, láttam a Margitkáét is! Már én is kedved kaptam Tőletek!
Nagyon csinos vagy ruhában, többször is vehetnél fel! Látni, hogy mindenki jól érezte magát! Te is sok szép ajándékot kaptál!
A cicusok mint mindig jól néznek ki!

Ma ezeket turkáltam ,szép lesz a tál ha a sóréteg bevonja!A kis gombba mécsest kell dugni és figyelmeztet ,hogy vigyázzak a gombaevéssel! ![]()

Puff!Lehűlt,akkor süssünk!Kakaós-kókuszos csigákat!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?