Szervusztok!
Kicsit sok gyűlt össze a napokban,apu jobban van,elkezdett enni,jobb az étvágya,valami virust szedett össze,fájt a torka,a légcsöve,meg köhögött,berekedt,nem tudott enni,legyengült megint.Ebben a korban nagyon hamar legyengül ha nem eszik rendesen.
Tegnap náluk voltam,vittem ennivalót,süteményt,mindent amit csak kivánt,evett is rendesen,szerintem túl van a nehezén.
Ma pedig Prücsinél jártam,Babival elrendeztük neki ,egy raklapot raktunk le arra került a háza,kis előkével,hogy oda is lefekhessen,bunda is került a házikóba,meg csirkemájat sütöttem,tarhonyával,abból vittem neki,meg tejet,evett ,ivott,de leginkább szaladgált örömében egyiktől a másikig,már nagyon barátságos a háziasszonnyal,és Babi férjét is elfogadta,meg a kutyájuk Mandy,nagyon jó kis játszótársa lett!Szépen meg van nyirva a sok lobonc le lett róla tisztogatva,szép fényes,kis kövér,nyugodt,de nagyon boldog volt,nagy nap volt neki hogy mind a ketten ott voltunk ,akiket szeret!Bevetettük fűmaggal az udvarát,jó nagy helye van,anyuék két kutyájának nincs ennyi udvara.Ha jó füves lesz akkor szép lesz és hempereghet is benne.Még vannak elsimitani valók ,de hamarosan mindent megcsinálunk és már biztonságos ,meleg és vizhatlan házikója van.Minden este Babi elviszi sétálni az ő kutyájával együtt Mandyvel,sokat tanul Prücsi,nagyon szépen megy pórázon,igazi ,szeretni való,nagyszerű kiskutya lett belőle,igazán nem is kivánhatna egy gazdi jobb természetű kutyát!

Egy kis bacon kockákon sült,sörrel locsolt csirkemájat sütöttem,tarhonyával,abból vittem Prücsinek,remélem a sör nem árt meg neki! 

Próbáltam egy kis videót késziteni,de elég nagy volt a hangzavar körülötte,ő meg boldogan játszadozott,és ugrándozott Mandyvel,alig tudtam lefilmezni!
https://www.facebook.com/anna.csato.9/v … 537683316/