Válasz: Mi újság Ancsánál?

A macska szeme egy olyan ablak,amin keresztül egy másik világra láthatunk!
Alvás Bitta módra

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

A macska szeme egy olyan ablak,amin keresztül egy másik világra láthatunk!
Alvás Bitta módra

Már megint de jó fotók!.... Fantasztikus szeme van!
... Bitta pedig muris, ahogy így kitekerve is tud pihenni. De látni, hogy nyugodtan alszik! 

Gondoltam lefényképezem a sós párologtatómat ,azóta is működik,néha feltöltöm ami elpárolog,és gyönyörűen kicsapódott a só rajta.
Elkészült a tejszines gesztenyés krémes is,nagyon finom ,csak nyalakodtam eddig belőle.

Recept!
Tejszines -gesztenyés krémes.
Hat tojásból kakaós piskótát sütünk,én úgy szoktam,hogy felverem a fehérjéket,28 deka cukorral,majd egyenként a sárgáját is hozzá adom.Ekkor kikapcsolom a gépet,és beleöntök 7 kanál hideg vizet ,meg egy tasak sütőport,majd a leglassúbb fokozattal 24 deka lisztet és 2 deka kakaót amit összeszitáltam előre.Előmelegitett 180 fokos sütőbe teszem,amit 5 perc után leviszek 150 fokra...kb 35 perc,de sütő függő.Mig sül és hűl a piskóta kikeverem a kétféle krémet.Nagyon egyszerű,egyik egy házikrémes krémpor,előirás szerint kikeverve,a másik pedig két gesztenyepüréből áll,amit 4-5 kanál porcukorral,rumaromával ,egy fél vajjal habosra keverek,majd még vagy három kanállal a krémes krémből is teszek bele,hogy jól kenhető legyen.Mikor kihűlt a piskóta,kettévágom,egyik lapot megkenem a gesztenyés krémmel,erre jön a krémes krémje,majd rá a másik lap és leöntöm csokival.Tejszinhabbal diszitem.

Ancsa!
Nagyon finom sütit készítettél. Igazán guszta, és nagyon finom lehet, ahogy olvastam... Majd a receptet rendezem. ![]()
Jó, hogy tettél be képet a kősóról... Az előbb felmentem a szobánkba, és lefotóztam... akkor láttam, hogy az alatta levő tálra is kicsapódott már a só, és nem csak felül, hanem alul is... Gyorsan vittem fel egy nagy neylon zsákot, amit alá is tettem, nehogy a szekrény tetejét kimarja a só!
Ilyen az enyém:

Juj de szuper a tálad,nekem nagyon tetszik ahogy bevonta a só!

Ma este csak egy kép a találkozóról,egy csomó virágot és ajándékot is kaptam,a lányoktól,ahogy én is vittem nekik,nagyon boldog vagyok,mert nagyon szuper volt!Holnap többet irok!
Ancsa!
Nagyon csini vagy ruhában is!
... Hangulatos helyen voltatok! Gyönyörű szép virágokat kaptál! Biztos örültek a többiek is, hogy így megszervezted ezt a találkozót! ![]()
Bejelentkeztem a facera, de sajnos nem engedélyezi nekem, hogy megnézzem a videót, ezt írta ki a facen:
"Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Elképzelhető, hogy a hivatkozás, amelyre kattintottál, már nem érvényes, vagy az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele." ![]()
Jaj nem is,hanem egy zárt csoportban van lehet azért nem látszik na várj kiteszem a saját oldalamra és ott akkor láthatod!Sajnos másképp nem tudom megoldani...
https://www.facebook.com/anna.csato.9/v … 533531516/
Na most talán már sikerül! ![]()
Ancsa!
Na így már magát a videót láthatom, de sajnos a hang teljesen el van csúszva és torzulva, semmit sem lehet érteni...
De azt láthatom, hogy nagyon örült mindenki az ajándékodnak. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?