Válasz: Mi újság Ancsánál?
Jaj de jó fotók már megint a cicusokról! Nagyon találó ez a kifejezés! ... Valóban komolyan veszik a megfigyelést mindketten! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Jaj de jó fotók már megint a cicusokról! Nagyon találó ez a kifejezés! ... Valóban komolyan veszik a megfigyelést mindketten! 

Nescafés sajt torta
egy kicsi 20 centis formához
20 deka kekszet összetörünk,egy kis porcukorral keverjük ha nem elég édes,megolvasztunk 10 deka vajat és ráöntjük,összekeverjük és belenyomkodjuk a formába.10 percig sütjük.Mig hűl egy 20 dekás krémsajtot vagy mascarponét kikavarunk cukorral izlés szerint és egy kis rumaromával.Egy 250 ml tejszint felverünk,kiveszünk belőle gy kicsit a diszitéshez a többit beleforgatjuk a sajtos krémbe,rásimitjuk a kekszes a lapra ha kihűlt.Berakjuk a hűtőbe.Mikor megkeményedett levesszük a forma oldalát és diszitjük a fennmaradt tejszinhabbal,amibe egy evőkanál nescafé port mixelünk.Pikk-pakk készen is van és nagyon finom!
Ancsa!
Ez a torta nagyon mutatós!.. Elolvastam a készítését is, nekem is ízlene! ![]()
Milyen alkalomra készült?
Csak úgy,mert megláttam a videót a neten és kedvet kaptam hozzá! ![]()

Itt a wokom,annyira cuki,imádom,a fedele lemaradt pedig már itthon van az is,szóval ha átszámolom ft-ba,olyan 2500 ft körül van,40 lej!
Ancsa!
Pontosan így néz ki a miénk is! ... Az körülbelül 35 cm-es belméretű... Ez mekkora? 
Sok sok finomság készüljön ebben is! ... 
Ez is kb akkora,még nem mértem meg,annyira új hogy az alja fényes,az még tűzhelyet nem látott,olyan boldog vagyok a fedele pontosan illeszkedik,szuper!
Ancsa!
Jó, hogy este megnéztem a képet a wook-ról, most már csak a címet írja a fórumban... Nem tudom, hogy milyen tárhely lehet ez? ... Talán ez sem engedélyezi, hogy más helyen mutassák a képeit? 
Na most megmértem a miénket a falra van akasztva, 40 cm-es... Ez hatalmas, nem 2 személyes. A hétvégén ha rántottát készítünk négyünknek benne, mindig marad is még... Ja és van fedele a miénknek is!
Majd mérd meg a Tiédet kíváncsi lennék a pontos méretre, oké! ![]()
Oké,megmérem,de nekem látszik a kép most is!
Megmértem,pontosan 33 centi!
Ancsa!
Megnéztem most is, kimásoltam a kép címét, és azt írta ki, hogy : "A webhely nem érhető el!"
Nem tudom, hogy miért, de én nem láthatom a képedet most sem. ![]()
Akkor jó nagy lehet a Tiéd is, ha ez a belmérete! ![]()
Peremtől peremig mértem átlósan,a másik wokom sokkal nagyobb...nem tudom miért nem látszik,bosszantó,nekem látszik most is...
Ancsa!
Most látom én is a képet végre!!!!
... Talán csináltál valamit a beállításoknál?
Na és mekkora a másik wookod? ... Kíváncsi lennék arra is! Megmérnéd? 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?