Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nem baj, ez csak a fáradtságtól van.... Pihenj jó nagyot majd éjszaka! Szép álmokat! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nem baj, ez csak a fáradtságtól van.... Pihenj jó nagyot majd éjszaka! Szép álmokat! 
Poci ellenőrzi,kovászolódik-e már az uborka?
Kicsibitta pedig csak tunyul...
Poci meg is kóstolta? ![]()
Bitta meg erőt gyűjt a napra... és az éjszakára? 
Dehogy!Nem fér hozzá,mert van rajta fedő,csak azon van egy kis nyilás és ott érezte.. ![]()

Banános palacsintát sütöttem,annyira édes,nem is kell rá porcukor,vagy méz,pedig akartam tenni rá,de pont jó igy!
Leszüreteltem a termést is,kakukkfű és oreganó,megy száradni!

Erre a képre azt mondták tegnap,hogy még festeni sem lehet ilyen szépet,mint ez a cica! ![]()

Poci nem is öntelt.. ![]()
Ancsa!
A banán magában is finom édes, jól tetted, hogy nem cukroztad! Finom lehetett! 
Hú de finom is mindegyik fűszer! Nagyon szeretem az ételekbe!... Már elég régóta termesztjük mindegyiket! ![]()
Na és Bitta valóban csodaszép bundájú cicus lett már! .. Poci meg szintén gyönyörű, és lehet is öntelt! ![]()

Na kérem,most meg vagyok elégedve magammal,időben készen vagyok mindennel még fel is porszivóztam,már csak a szellőztetés és a felmosás van hátra,ugyanis rittyentettem 35 fokot a lakásba....De megérte.Grízgaluskás zöldséglevest főztem,petrezselymes krumplit,(kifelejtettem a fotót),karaj szeleteket s ütöttem hozzá és csirkecombot rántottam,valamint gy sonkás ,füstölt sajtos pizzát is sütöttem!

A pitém kókuszos,meggyes!Ezt úgy kell érteni,hogy egy fél kiló meggyet,megfőztem cukorral,majd felöntöttem egy kókuszos pudinggal ,besűritettem és belekavartam forrón még vagy négy evőkanál kókuszreszeléket.Ez a töltelék.Még megszórtam csokidarával és kókuszreszelékel,miután beletettem a tésztába,és találtam itthon kókuszos kekszeket,azokat is körberaktam!Még hűl...nagyon kiváncsi vagyok!

Második desszert,Oreo kekszes zebratorta.
Találtam a boltban ezt a málnakrémes oreo kekszet,még eddig ilyet nem láttam,hát kavartam egy bögrés kevertet(érthető vagyok nem?
),kétfele vettem és egyik felét meggylével megszineztem,igaz hogy málna jobb lett volna,de ez volt...felváltva csorgattam a formába,majd az összedarabolt oreo kekszeket raktam a tetejére..kiforditottam már,egy kissé odakapta az alját,de majd megkapirgálom és még le kell öntenem csokival is...majd akkor mutatom megint!

Vhááá,Lányok...minden sütim elfogyott,vendégeim voltak,és még csomagoltam is oda,a pitéből maradt még a fele kb....
Ancsa!
Nagyon sok finomság készült ma is a konyhádban.
... De ha vendégeket vártál, akkor elhiszem, hogy igyekeztél! A vendégeid is meg lehettek elégedve mindennel! ![]()
Ancsa.
Mennyi finomság,nem csoda ha nem maradt a sütiből.

Térfigyelő kamerák!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?