Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Na az valóban nem volt valami tápláló... de a lényeg, hogy kibírtad a napot... Remélem, hogy azért nem voltál túl mohó most... és sikerül éjszaka egy jó nagyot aludni! Jó pihenést! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Na az valóban nem volt valami tápláló... de a lényeg, hogy kibírtad a napot... Remélem, hogy azért nem voltál túl mohó most... és sikerül éjszaka egy jó nagyot aludni! Jó pihenést! 
Ancsa!
Küldhetnél egy kis kóstolót.
Nagyon jól elkaptad a pillanatot a cicáról.

ezeket vettem a piacon,nem cipekedtem holnap úgyis megyünk vásárolni,de ezeket nem hagyhattam ott!
Ancsa!
Nagyon szép egészségesnek látok mindent... Nagyon jól tetted, hogy hazavitted! ... Majd finomak készülhetnek ezekből! 
Elhozom a mai peches napom termékeit,a kávém nincs meg,még nem néztem át az autót!Tisztán emlékszem, hogy a kezemben volt még ott,valahova begurulhatott az ülés alá,majd megnézem én a laposan!
Csirkemellet pácoltam csikokban és kisütöttem hirtelen..

Cukkini palacsintát is sütöttem,ehhez van mártogatós,tejföles,kefires,kapros.

Füstölt sajttal szórtam meg,az van ráolvadva!
Krumplisaláta hozzávalói,egy új módszer szerint próbáltam pucolni,amit láttam a videón.a krumplikat körbevágtam mikor odatettem főzni és a főzés végén ,jéghideg vizbe raktam őket és a héja két fele lejött egy mozdulattal...pikk-pakk megvolt a pucolás.a tojásokat pedig miután leöntöttem a főzővizet a lábasban a fedővel rajta jól összeráztam,igy megrepedeztek,akkor tettem hideg vizbe őket,nagyon könnyen lejött a héja és nem maradt benne a fél tojás,mint máskor...

a tökfőzelékhez sütöttem a moldvai húspogácsát,aminek egy részét szénné égettem,kicsi égett széndarabok,a konyhában vágni lehetett a füstöt...

Ancsa!
Na kíváncsi leszek, hogy előkerül-e az a kávé? 
Csak ámulok megint, hogy Te mennyi mindent elvégeztél! Sok finomság készült... a húspogácsát én is sajnáltam volna... Mi lett vele? ... Ki kellett dobnod, ami elégett? 
A krumpli héjának a leszedése így jó ötlet... ezt még nem hallottam így... A tojásokról én is leöntöm mindig a főzővizet, majd hideget öntök rá... Utána már csak a fazék széléhez koccintom, és könnyen lejön a héja... persze, ha kicsit megakadna, akkor hideg víz ráeresztésével segítek. ![]()
Megvan a kávé!Az ülésen volt a párna alatt,rajta ültem! ![]()
... Akkor már meleg is lehetett... csak inni kell!
... Most akkor megnyugodtál?
Nagyon szénné égett egyik fele,eltettem zacsiba,majd valami kutya örülni fog neki! ![]()
Ez por,nescafé por,ki kell kavarni! ![]()
Ilyen:
Jól tetted, hogy nem dobtad ki...
Hihi, tudom, hogy por alakú a nescafé... nekem is van itthon.... csak viccnek szántam, hogy felmelegítetted a párna alatt... 
Na,én ma semmire nem vagyok jó,ezt sem értettem meg.. ![]()
Megyek lezuhanyozni és ledőlök,hátha sikerül többet aludnom,reggel nagyon rosszul esett,hogy fél 4-kor felköltött a kicsi majom!Egyszerűen felmászik rám és üt a lábával,de olyanokat tud csapni,hogy csuda!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?