Ásított éppen,és sikerült lekapjam! 
a receptet egy videóból vettem a Faceről!
Méteres tészta!
Két tésztát sütünk,egy sárgát,egy barnát,a hozzávalók:
4 tojás,amit 20 deka cukorral habosra keverünk,hozzáadunk 1 deci olajat,majd lassan belecsorgatunk 1.5 deci hideg vizet,26 deka lisztet elkeverünk egy mokkáskanál szódabikarbónával,és belekeverjük a tojásos masszába,mig csomómentes lesz.Ugyanezt
a mennyiséget készitjük el a másik tésztánál is,csak ott a liszt 22 deka+ négy evőkanál kakaó.Mikor mindkét massza készen van,őzgerinc formába ötjük őket,amit vagy sütőpapirozunk,vagy jól kikenünk olajjal és lisztezzük!
előmelegitett sütőbe toljuk a két formát és 180 fokon kb 40-45 percig sütjük.Közben elkészitjük a két krémet,ami kétféle pudingból áll,hogy szép szines legyen,nekem most a zöld,pisztáciás a fehér pedig citromos volt.A pudingokat megfőzzük előirás szerint,hagyjuk kihűlni,és kihabositunk 15 deka margarint,15 deka porcukorral,majd megfelezve a kétféle pudinghoz adjuk,miután kihűlt.A tésztánk ha kisült,és kihűtöttük teljesen ,szeletekre vágjuk ,és elkezdjük felváltva összerakni,egy barna,krém,egy sárga,másik krém,addig mig el nem fogy az összes szelet,én két ródba raktam,mert nagyon hosszú lett volna...méteres! 
Folpackra rakosgassuk,mert aztán begöngyölve ,be tudjuk tenni a hűtőbe,mig összeáll,akkor leöntjük csokival és ferdén szeleteljük,hogy a rétegek szépen látszódjanak!