Válasz: Itt jártunk
Hattyúkáink a Kőrösön szépen fejlődnek,meg van mind a 9!

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Hattyúkáink a Kőrösön szépen fejlődnek,meg van mind a 9!

Öröm lehet látni a hattyúkat! Én is nagyon szeretem őket!... Jók lettek ezek a fotók is róluk!
.... Ki készítette? ... Talán éppen Te? 
Nem nem,ezt is egy ismerősöm,aki ott lakik a közelben és minden nap leviszi sétálni a kutyáját a partra.
Még adós vagy pár szombati képpel is.... Ugye akkor tartottuk a szülinapot itt anyukámnak. A halászlé főzése mint mindig, most is a férjem feladata volt.

A húgom nagy lánya, Loretta, aki kis korában sokat nyaralt nálunk, már egyetemista. Ő is vigyáz a halászlére, és közben szóval tartja a férjemet és az apukáját...

Itt már csak várni kellett, hogy kész legyen a halászlé... az árnyékban beszélgetett a fiam anyukámmal, és a húgommal, Henivel.... az Ő nagy lánykája a Loretta...

Közben anyósom is átjött, így jól elbeszélgettek még a hársfa alatti hintaágyban anyukámmal.

Fecó nagy fiam most is fotózgatott egy kicsit, én meg Őt kaptam le a gépemmel:

Na és itt már a halászlé, és a túrós csusza után következett a tortáról a gyertya elfújása... Ez ugye az ünnepelt feladata volt:

Jaj nagyon jók a képek Margitka,főleg nagyon édes a két néni a hintaágyban,és engedtessék meg nekem hogy nagyon megdicsérjem a Fiad,milyen jóképű fiatalember...ilyenkor sajnálom,hogy olyan hamar megszülettem...
Margitka!
Köszi a képeket,látszik hogy jól érezte mindenki magát.Loretta milyen nagy lány lett,még emlékszem mikor mutattad hogy együtt sütkéreztek.Sokat volt nálatok nyáron.
Itt jártunk hétfőn a családdal: Alcsúti Arborétum
Sajnos az épületek az egész területen eléggé romosak... De nagyon jó volt sétálni a hatalmas fák, bokrok körül is... közben voltak tájékoztató-táblák, és helyenként padok találhatóak. Van egy nagy tó is, amire több helyen kis hídon rá lehet menni... van úgy, hogy jobbra és balra is a tó van, miközben az úton sétálunk...
Pár képet hozok, bár nagyon sok készült...

A kastélynak a főhomlokzata ugyancsak renoválásra szorulna.... sajnos nagyon kopott, a hátulján van egy víz elvezető cső, talán ezzel akarják védeni egyenlőre a további károktól, hogy levezetik a vizet...

A bejáratnál ugyan nem láttunk, de az utakon haladva több helyen is vannak kirakva tájékoztató táblák...

Nagyon tetszett ez a szökőkút a tó közepén, ezt több oldalról is lefotóztuk...

Természetesen a fiam észrevett egy vadkacsát a tóban, pedig elég messze volt... meg kellett örökíteni ezt is.

A tó egyik hajlatánál találtunk egy hatalmas üreges fát, ahova mindnyájan belebújtunk egymás után... nem lehetett kihagyni...

Gábor fiam elmesélte, hogy amikor itt jártak a barátaikkal, egy hatalmas fánál poénos képet is készítettek... persze, hogy mi is megcsináltuk... egyik oldalánál Ő dugta aki a fejét, a másik felénél pedig én a lábamat...

Na és a szemfüles Fecó lekapta azt a pillanatot is, amikor mi megpihentünk a tó partján az árnyékban...

Ez az óriás platánfa legalább 20-25 méter magas... nem is tudtam teljesen lefotózni... mindenki megcsodálta, aki odaért...
Margitka!
Köszi a képeket,nagyon hangulatos hely lehet,kár hogy ennyire nem törődnek vele.
Aranyosak vagytok a képen,jó képeket készített a fiad is.
Nagyon köszi a képes körbevezetést az arborétumban,én is élveztem,mintha ott lehettem volna.
https://www.facebook.com/erdei.daniel.3 … 417816873/
Ez a videó arról a magán kézbe lévő állatmenhelyről készült,amelyiknek a tulajdonosával,Kosztin Ildikóval beszéltem én is annak idején,Prücsi ügyében,valamint ő segitett találni orvost Fülesnek ,aki kijött házhoz...
Ancsa!
Most tudtam végignézni a videót... Milyen rendes emberek vannak ott, akik törődnek ezekkel a kutyusokkal... Igazán megható volt. ![]()
Margitka!
Nagyon jó hangulat volt nálatok, látni hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Neked ilyen fiatal hugod van? A szülők aranyosak jó képet készítettél róluk. Melyik az idősebb anyósod?
A kirándulás is szuper lehetett a képeket nézve! Helyesek a fiúk, na és Ti is jól néztek ki.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk