Válasz: Mi újság Ancsánál?
Hú az nagyon finom!... Nálunk is kapós lenne!
... De most nem lesz hiány a hétvégén itt sem, mert mindenből van a bőven...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Hú az nagyon finom!... Nálunk is kapós lenne!
... De most nem lesz hiány a hétvégén itt sem, mert mindenből van a bőven...
emlékeztető Pnadáról...
egy tél elején tették i a vonatból itt a kisállomáson a hátunk mögött,már hó volt és szegény teljesen össze volt zavarodva,mi történt,hogy került ide,mi lesz vele...beteg is volt,felfázott,üvöltött mikor pisilt,éjszaka hallottam...egy autóroncs alatt húzta meg magát,félt mindenkitől...Bevackoltam,ahogy tudtam kartondobozokkal,rongyokkal,szerencsére az autóroncs sokáig ott maradt,évekig..Esténként vittem le neki meleg levest,meg tejet,adtam be gyógyszert neki,meggyógyult és kihúzta a telet...évekig élt az utcán,én etettem,néha ás is,de nem volt jellemző...aztán új tulajdonos került a szembeni bárba,aki nagy állatbarát,és rögtön befogadta,azóta ott él,udvaron,de azért kijár és délben mikor jövök haza,most is mindig megvár,mert tudja,hogy üres kézzel sosem jövök!Nehéz évek voltak,aggódtam érte,féltettem,hogy elviszi a sintérek...szerencsére nagyon ó természetű kutya,nem bánt senkit,még a macskákat is szereti s nincs láb alatt,igen öregnek tartom már..nem lát már jól,nem is hall jól,a fogai elkpotak,félek az lesz a vége,hogy elüti egy autó,mert sokat mászkál kinn most is az utcán!
Pár kép emlékeztetőül...

fogat mosni?Majd ha megengedem!

Bitta hűsöl...
Ancsa!
Köszi, hogy írtál Pandáról, a képre is emlékezem már... még szerencse, hogy az új bártulajdonos ilyen jólelkű, és befogadta...
...de az nem jó, ha az utcára sokat kimegy...
Bitta is kifáradt? ... ezt a hőséget nem is könnyű kibírni, főleg "bundában".... ![]()

Mai ebédem,a tegnapi koplalás után,grillezett csirkemell,zöldségekkel és rizzsel..ehető,nem azért mondom,de egy jó kolbászos babot szivesebben ettem volna...
Nem túl jól sikerült,de el kellett hozzam...
Ancsa!
Igazán guszta, és finom ebéded volt! Na és ami a legfontosabb, hogy nagyon egészséges is!
... Én viszont ezt választottam volna a bab helyett, mert az már megkínoz....
De édes ez a fotó a cicussal, csupa szeretet! 
A mai esős idő fotói..

Ancsa!
Szuper jó fotók! Most is jól látszanak a cicusok bajszai is egyenként.. és az esőcseppek is az ablakon! 

Hétvégi összeállitás:
Húsleves,csülök pörkölt ,hosszú krumplival,uborka salátával,még fő a zúza pörkölt is,de a tarhonya már készen van,és bepácoltam némi csirke -ezt-azt sörben fog sülni.Még desszert nincs,de lesz!
Közben bekovászoltam uborkát,cukkinit és karfiolt,majd beszámolok milyen lett!

Mi pedig tegnap ezeket nasikáztuk a cukrászdában,az enyém a somlói fagyival,legalább is igy hivták,persze köze nem volt hozzá,még izben sem,de amúgy jó volt.Atti pedig egy ilyen kis mini parfét fogyasztott!

Ez pedig a cukrászda,de mind kinn voltunk mert nagyon meleg volt!
Az én csöpp kis Bittám,mára nagy és szépséges kandúrka!Minden nap meglep valami újdonsággal,amit akkor fedezek fel rajta..ma gyönyörű pöttyös pocakját csodáltam meg és hogy menyit változott a szine!

Ancsa!
Ma is sok finomság készült a konyhádban!
... Jó néz ki a cukrászda, de jól tettétek, ha kint foglaltatok helyet... legalább járt a levegő... ha még esetleg egy kis szél is volt... Finomakat kaptatok!
Bitta valóban nagyon szép cicus lett!... érdekes az a sok pöttyöcske a hasán! ... Tetszik, ahogy koncentrál! Nagyon komolynak mutatja magát! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?