Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
De szerintem a kutyaszag idővel elmúlik... Nekünk körülbelül egy jó fél év múlva már idemerészkedtek a ház közelébe is a szomszédos cicák... azóta a rigóknak is meggyűlt a bajuk... 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
De szerintem a kutyaszag idővel elmúlik... Nekünk körülbelül egy jó fél év múlva már idemerészkedtek a ház közelébe is a szomszédos cicák... azóta a rigóknak is meggyűlt a bajuk... 
Ancsa!
Nagyon szép az udvar a szüleidnél is,jó lehet hűsölni a melegben.
A fűszerek is nagyon szépek szeretik a helyüket.
Gondolom,hogy majd idővel megjelennek,a cicák,nem könnyű bejutniuk az udvarra,mert a kerités tetején még drótháló is van körben!Elég macskabiztos terület.
Megkivántam a kaprost Margitka,lángost sütöttem,mozzarellával és kaporral töltöttem,ni hogy nyúlik a sajt ahogy eltéptem.ez a reggelim!
Ancsa!
Egészségedre! ... Ez aztán így nagyon finom is lehetett! ![]()
Zzzz...zzz..zzz...

Jók ezek a pillanatképek egymás után... Poci is sziesztázik...
Na és Bitta? ... Ő is? ... vagy neki most is van még mozogni kedve?
a délutánt kinn töltöttük a balkonon,kicsit takaritgattam,rendezgettem nekik,hogy ha jön a nagy meleg legyen elég bújóhelyük.Persze,készültek fotók is mert nem birom megállni! ![]()

Bitta lenéz mindenkit...
még nincs túl agy meleg,igy nyugodtan kifeküdt a napra,de mikor már felforrósodott a bundája,inkább bújt az árnyékba..
Poci eleve nem megy ki a napra,neki nagyon jó kis menedéket jelent az eltakart,beárnyékolt doboz...

Róla is készült portré ![]()

Ancsa!
Nagyon gondoskodó vagy! ... De jól tetted, hiszen már ígérgetik a nyári meleget... közeleg... Sőt nálunk ma teljesen nyár volt egész nap...
Nagyon jó fotókat készítettél most is! ... Jól látom, hogy a 2. képen Bitta szája alatt egy pici játék egérke van? 
Nagyon szépek a cicusok,jó helyük van válogathatnak a lehetőségek között.

Itt a pizzás tál,amit ma vettem!Az ára átszámolva ft-ba,300 ft! ![]()
Nagyon megérte,kár lett volna otthagyni.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?