Válasz: Mi újság Ancsánál?
Hú,ez aztán szín és ízkavalkád.Minden nagyon guszta.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Hú,ez aztán szín és ízkavalkád.Minden nagyon guszta.
Ancsa! Már a képek láttán jól lakik nálad az ember! Nagyon guszta minden, lehet válogatni, de legjobban a fánkodra fáj a fogam! Gyönyörű lett!
A cicusok nagyon szépek!
Ancsa!
Látom, hogy nagyon finom lett nálatok is a mai ebéd-sorozat! ... és még szörpöt is készítettél! ![]()
Aludj jó nagyot éjszaka! Szép álmokat! 

Hihetetlen számomra,hogy már egy három év eltelt azóta,hogy drága szófogadó,szelid,okos ,türelmes Ufikámat legyőzte a betegség és mivel nem tudtak segiteni rajta,az altatás mellett döntöttem nagyon de nagyon nehéz szivvel!Azt hittem ennyi idő elteltével könnyebb lesz,de még ma is bánt a lelkiismeret,hogy nem tudtam segiteni rajta és talán nem tettem meg mindent érte....hiányzik és mindig is hiányozni fog...
Ancsa!
Egyszerre voltunk itt a fórumban, csak másik topikban... nem vettelek előbb észre...
De nagyon szép ez a cicus! ... Itt még azért fiatalka volt...
Erről jut eszembe, hogy pont Ufi miatt tettem be kép fotót az "Én fotóztam" topikba 05.09.-én... egy fehér cicusról, amikor a kertünkbe tévedt... Reméltem, hogy örülsz majd neki... lehet, hogy nem is láttad?
Szerintem nyugodt lehetsz, hogy elaltattátok 3 éve Ufit, mert bizony akkor már nagyon beteg volt, és sokat is szenvedett szegényke... 
Tegnap kaptam le Bittát,amint unottan nézi a szakadó esőt az ablakon keresztül.Hihetetlen milyen kifejező "arca" van,mindent meg lehet érteni róla!
Na igen... tényleg lehet olvasni a tekintetéből! ... Ahogy Te sem, Ő sem rajongott az esőért...
Na de annyira szép cicus már! ![]()

Ilyen lett a Kókuszos süti ,szülinapi formában,azt hiszem holnap magunknak is sütök egyet! ![]()
Ancsa!
Tényleg nagyon mutatós lett így! Biztos a siker! ![]()
Én is egymás után kétszer megsütöttem... most 1 hetet kihagyok... de a következő hét végére már lehet, hogy újra sütöm, hiszen gyorsan össze lehet dobni, és tényleg nagyon finom! ![]()
Most már tudod,mennyi ideig süsd az alsó lapot hogy megbirja a krémet,és nem süllyedjen bele?Én holnap kipróbálom a kókuszos pudingos formát,amit már mondtam,ennél nem mertem,de a mienknél megcsinálom,reményeim szerint,krémesebb marad majd a kókuszos rész.
Ancsa!
Igen, nekem pontosan 10 percet kellett sütni a kakaós részt, így lett tökéletes!... Kíváncsi leszek majd az újabb variációdra is! ![]()
Én is kb addig sütöm,mikor megnézem,picit megnyomkodom a tetejét,hogy érezzem elég szilárd e már?Én is várom nagyon,úgy döntöttem 7 deci tejben főzöm meg a pudingot,hogy ne legyen kemény,mert a kókusz úgy is felszivja a felesleget,ha jó lesz akkor hozom a receptet is az adagokkal,mert most 6 tojásból sütöm,nem négyből,a tortát is hatból sütöttem!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?