Válasz: Itt jártunk
Ancsa!
Ez nagyon jó!... Micsoda ötlet! Tetszik, igazán hangulatos is lehet.
... De mi lesz, ha esik az eső? Mert az oldalról is bejuthat? 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Ancsa!
Ez nagyon jó!... Micsoda ötlet! Tetszik, igazán hangulatos is lehet.
... De mi lesz, ha esik az eső? Mert az oldalról is bejuthat? 
Ancsa! Kint marad éjszakára is a pianinó? Úgy látszik ott akkor nincsenek vandálok! Mert itt aztán nem lehetne kint hagyni, pillanatok alatt eltűnne!!!
Fogalmam sincs ,szerintem biztosan bezárják éjszakára,bár őszintén megmondom azt sem hittem ,hogy a tulipánok megmaradnak és nem lopkodják le őket éjjel...és mégis megmaradtak...
Hozok pár képet a Vár sáncról,szépen feltöltötték pár éve,kis mesterséges tavacskákat hoztak létre,mára szépen elterjedt benne a tavirózsa,szép látvány,érdemes meglátogatni!

Ancsa!
Ó de hangulatos! Tényleg klassz kis kirándulóhely lehet ez!.... Imádom a tavi rózsákat! Gyönyörűek a fotók! 

Ez itt a volt Nagykönyvtárunk épülete a központban...sajnos az egyháznak visszaadták az épületet,mert igényt tartott rá,viszont azóta ott áll üresen és megy tönkre,mint minden épület,amit egyik,vagy másik egyház visszakövetelt...
Ancsa!
Ó ez nagyon sajnálatos dolog, hiszen ezen a fotón csodálatosan szép! ... Mondhatni kastély szerű a látványa...
De ha egyszer igényt tartanak rá valaki... akkor az gondját is viselhetnék... ![]()
Sajnos sok gyönyörű épületünk áll kihasználatlanul és megy tönkre emiatt...visszaigénylik,aztán nem törődnek vele,pedig akkor kényszeriteni kéne őket,hogy tartsák is rendben...pl a szülészet egyik szárnya visszakerült a zsidó egyház kezébe...emlékszem annak idején ki kellett üresiteni,átköltöztetni mindent egy újonnan épülő szárnyba..azóta teljes romhalmaz lett,üresen áll,sem ablakok ,sem tető nincs már rajta....
Nem kis tömeg gyűlt össze az idei Csíksomlyói búcsúba,szerencsére az idő is kedvez a zarándokoknak!
egy ismerősöm ott van,ő fotózta!
Hozok egy képet a tavaly megnyilt új Aqua parkunkról,itt még nem jártam,elég drága a belépő,de nem fogom kihagyni,egyszer legalább elmegyek,itt van közel a Kőrös mellett!Úgy hivják Nimphea!
Arrébb a szálloda ami a sportolóknak épült,és mellette a sportuszoda fedett is ,mi a kőrösnek ezen a partján lakunk,alig 20 percre...
Ancsa.
A Tv ben láttuk mi is micsoda tömeg gyült ma ott össze;egy barátnőm is ott van hívott menjek én is.
Biztosan nagyon megható lehet ott lenni,meg van a varázsa, mikor ennyi ember összegyűlik.
Az aquaparkot ne hagy ki,ha teheted menjetek el.
Közelebb van mint ha a tengerhez lemennétek.
Ancsa!
Ere a zarándokútra nagyon sokan elmennek mindig, már láttuk, hogy még akkor is, ha esik az eső... most meg ugye szép idő is volt...
Az Aqua parkunkról klassz ez a fotó, jó nagy is lehet... szerintem is nézzed meg majd alkalomadtán... ![]()
Lia!
Én is minden évben megcsodálom, hogy mennyien elmennek a Csíksomlyói búcsúba... igazán megható esemény... ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk