Válasz: Itt jártunk
Lia!
De jó fotókat készítettetek! Akkor nagyon jó napotok volt ma! Itt biztos kellemesen telt az idő! ![]()
Vettetek kürtős kalácsot? ... Vagy inkább a kolbászra esett a választás? Igazán nagyon guszta mindegyik! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Lia!
De jó fotókat készítettetek! Akkor nagyon jó napotok volt ma! Itt biztos kellemesen telt az idő! ![]()
Vettetek kürtős kalácsot? ... Vagy inkább a kolbászra esett a választás? Igazán nagyon guszta mindegyik! 
Ilona!
Nem medvekolbász,ezt a székelyterméket már régebb óta veszem,szerencsére van itt a közelben is boltjuk,nagyon szeretjük a termékeiket.
Margitka!
Kolbászt ettünk,és természetesen micset és palacsintát.Ordásat és áfonyásat.Vettünk is ordát én imádom,nagyon finom juhsajtot is vettünk.Egy-egy pohár csíki sörrel oltottuk a szomjunkat.
Lia!
Hú de sok finomsághoz jutottatok!... Egészségetekre a sört is! ![]()

Kőrösünk alaposan megduzzadt,és csúnya kakaós kávé szine van,ez itt az úgynevezett Garasos hid.

ez a fotó a Dacia hidról van ellőve,távolban látszik a Garasos.
Ancsa!
Jó szélesre duzzadt a Kőrös nálatok... a színe meg elég csúnya így szerintem is ... De mitől lett ilyen? ... Ezt lehet tudni? Talán valamit belemosott? 
Mikor nagy esőzések vannak,mindig ilyen a szine,kinyitják a gátakat is,erősen zúg a viz lefele,ezért is hivják Sebes Kőrösnek!
Hozok még pár képet,ezek a városháza tornyából lettek fotózva egy ismerősöm által,a szent László térünk,átépitve,az első képen!
Az ott a sarokban a Holdas Templom,ott találkoztunk Liáékkal,a sarkon,mikor itt jártak Váradon!
ezen a képen látszik az újjápitett Neológ Zsinagóga,valamint az új Szent László hid!A zöld tornyos a Szent László templom,A zsinagóga előtt épitkezés folyik a Kőrös parton,ott egy földalatti parkoló lesz épitve!
Ancsa!
Köszi az újabb fotókat! Igazán nagyon szépek!
... Biztos Lia is örül majd, ha meglátja őket! ... Ahogy én is, mert 2004-ben mi is voltunk a Szent László templomban! ![]()

Ez a Sas-Palotánk naplementében,szerintem olyan szépen eltalálta fényeket a fotós,ő is ismerősöm.Fel lehet menni a Városháza tornyába,onnan nagyon szép a kilátás,ezt csak nemrégiben engedték meg,sokan felmennek és fotóznak.Én is alkalom adtán fel fogok menni,mert annyira szép Várad,hogy érdemes megnézni felülről is!
Ancsa.
Köszi a fotókat csoda szépek.
Nagyon megváltozott a tér mióta ott voltunk,kedves emlék számomra.
Ancsa! Gyönyörű fotókat hoztál! Nagyon szép a város! Szép minden hogy felújították!
Ancsa!
Naplementében is gyönyörű ez a Sas-Palota!
... Feltétlenül menjél fel Te is majd fotózni a Városháza tornyába! ... Aztán hozzad a saját fotóidat is majd! ![]()

Újabb érdekességet hozok a tulipános sétányról..most egy pianínót tettek ki és bárki leülhet és játszhat rajta,aki arra jár és szeretne..
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk