Válasz: Mi újság Ancsánál?
Kész a kekszesem is,majd ferdén kell szeletelni,úgy mutat szépen.Krémsajt,mogyoróvaj,csokikrém a krémje,rumos kávéba forgattam a kekszeket!

holnapig jól ellesz a hűtőben! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Kész a kekszesem is,majd ferdén kell szeletelni,úgy mutat szépen.Krémsajt,mogyoróvaj,csokikrém a krémje,rumos kávéba forgattam a kekszeket!

holnapig jól ellesz a hűtőben! ![]()

Ancsa! Mennyi finomság van megint nálad! Nem unatkoztál! Jól nézki ez a kekszes is!
Ancsa!
Nagyon mutatós ez a kekszes! 
Valamikor anyukámnak is volt egy receptje, amit én is megcsináltam többször is annak idején... Azt is így ferdén kellett szeletelni... Valami Spíry kekszes... vagy hasonló volt a neve...
... Na majd rákérdezek... bár mostanában már Ő is feledékeny, és nem mindenre emlékszik, vagy nem találja meg a receptet... sajnos volt már rá példa...
De annál a receptnél ugyanazzal a csokis krémmel volt bevonva a keksz, amit a kekszek közé kentünk... Így mutatósabb, de az íze annak is nagyon finom volt! ![]()
Itt is azzal kellett volna bevonni,de elfogyott.. ![]()
Akkor hasonló lehet a recept... Ma reggel beszélgettem természetesen telefonon anyukámmal... de megfeledkeztem róla...
Hogyhogy elfogyott a krém? ... Talán több kekszet használtál fel, mint kellett volna? 
De így szerintem mutatósabb is! ![]()

A serpenyő és a tortatál,amiket ma vettem! ![]()
Ancsa!
Hasznos holmik, és jól is néznek ki! Használjad mindegyiket nagyon sokáig! ... 

Még ezeket is megmutatom,ez is mai szerzemény,az óra máris az előszobában van,a tükör fölött,pont ott hiányzott valami!A kis süteményes tányérok egyelőre a szekrényben eltéve...
Ancsa! De jó dolgokat sikerült megint venned! Szépen gyarapodnak!
Ancsa!
Nagyon cuki ez a cicás óra! ... Na és a tányérkák is aranyosak! ![]()

Ezt" remekelem "ma,ez lesz a torta tetején,végül is négyszögletesben maradtunk,a kolléga néni,csak nevet,hogy mennyire izgulok,hogy jól sikerüljön,azt mondja mindegy milyen lesz,majd megeszik!
Én azért szeretném ha szép is lenne,meg jó is,főleg mert be fogom vinni a munkába,ott van hűtőszekrény,és délben a néni viszi haza,mert vidéken lakik,igy könnyű megoldani!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?