Válasz: Itt jártunk

Ismét vannak kishattyúink a Kőrösön!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk

Ismét vannak kishattyúink a Kőrösön!
Pár profi kép a tegnap éjszakai viharról Váradról!Annyira szép képek,tökéletesek!

Csodás képek.
Ancsa!
Ezek a fotók valóban profik! ... Félelmetesek, de gyönyörűek is egyben! 
Azért is hoztam őket,mert bár szerintem meg is vannak photoshoppolva,legalább néhány jellegzetes épületünk látszik rajtuk szépen,a z elsőn a Városháza,majd a Sas-Palota az utolsón meg a neológ Zsinagóga a Kőrös parton.Jobb felől az utcát Kossuth utcának hivjuk mi régiek,az volt a neve régen,persze azóta már átkeresztelték,de vannak ,akik még a régi neveket tartják észben a városban...mint én is...azt amelyik a Sas palota mellett húzódik,egyik oldalán a Kossuth utca a Kőrös felől ,a másikon a Zöldfa utca..
Van nekünk egy Petőfiről elnevezett parkunk is,talán nem is tudtátok,hozok pár fotót...

Szép nagy park ez is,kellemes,árnyékos,van szerencsére több parkunk is a városban,majd hozok a többiről is.
Ancsa!
Köszi szépen, gyönyörű ez a park! 
Örülök az ilyen csodás képeknek!... Várjuk majd a többiről is a fotókat!... Ez messze van Tőletek?
Elég messze,majdnem az állomás mellett,de végül is megközelithető ha éppen kedve van sétálni az embernek...Hozzánk tulajdonképpen minden elég messze van,mivel mi a város szélén lakunk,a központ elég messze van!
Mi is kirándultunk ma,a Millenárison megrendezett Székelynapokon voltunk,hoztam egy pár képet:
Ancsa! Nagyon szép képeket hoztál a viharról! Gyönyörű lett a város, tetszik még a park is ami Petőfiről van elnevezve!
Lia! De jó képeket hoztál! Mennyi sok finomságok voltak, nem halt éhen senki ! A kürtöskalácsot nagyon szeretem. Csak nem medve kolbászt látok?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk