Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon ünnepélyes lett a tortád! Na és el tudom képzelni, hogy mennyire finom is! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon ünnepélyes lett a tortád! Na és el tudom képzelni, hogy mennyire finom is! 

Az én párologtatóm igy néz ki,imádom,és olyan jó,mert reggelente már nincs bedugulva az orrom ott a jobb szemem felől vagy ha igen,ki tudom fújni és minden rendben egész nap!
Már meg eleredt az eső,hurrá,mehetek ma busszal...jól elázom!
Na majd délután jövök ,puszi!
Ancsa!
Köszi a fotót a párologtatódról Szépen kijött ezen is a kősó! ... Én is abbahagytam a reggeli tüsszögést... lehet, hogy tényleg ennek köszönhetem? ... Mi eddig kétszer pótoltuk a vizet. Te hányszor öntöttél rá? 
Itt egyenlőre csak felhős... még nem esik, de várható szerintem .... Neked is jó munkát a dolgozóban, aztán majd gyere pihenni! 
Én öntöttem sokszor már,ha elpárolog vagy két ujjnyi ,pótolom is rögtön...nálam nagyon száraz a levegő.
Ha annyira száraz a levegő, akkor jól is tetted, ha figyeltél rá! ... Szerintem is érdemes volt ezt megvenni! ![]()

Csirkemell pöri,borsóval,zöldbabbal.
Tudjátok,hogy sűrűn bejárok a turkálóban,most pont a macskáknak találtam ezt a tálat,mikor megláttam tudtam,hogy az övék kell legyen.Jó nagy ,erős vastag falú és egyszerre ketten is tudnak inni belőle,kineveztem itató tálnak.

szeretik is nagyon,sűrűn isznak belőle,ezt oda tudtam tenni az asztal alá a konyhába,ahol esznek,igy rögtön inni is tudnak.Azt a kutat amit vettem nekik,egyelőre félreteszem,mivel műanyag most már nagyon sok a lerakódás a belsejében ahova nem nagyon férek kimosni..elfogytak a szűrők is,amiket kaptam hozzá,és félek nehogy megbetegedjenek ha ne tiszta a vizük...Ezt a tálat minden nap ki tudom mosni Purral és kapnak bele friss vizet!

Megigértem,hogy lefotózom a virágot amit Anyunak vittem..ez az,majd még visszatérek rá,pár hét múlva,hogy lássuk mennyit nőtt!
A virág gyönyörű,kíváncsi leszek majd később milyen lesz.
A vacsorátok is guszta nagyon.
Ancsa!
Nagyon, finom lett ez a pöri! Jó tartalmas, ahogy látom! 
Ezt az új üveg itatót, amit ma vettél a cicusoknak, én is jó erősnek látom... ezt tényleg ki tudod majd rendesen takarítani. Látom vigyázol az egészségükre! ![]()
Gyönyörű ez a petúnia gömb!
... Én is vettem valamelyik évben ilyent, csak más színű volt... Sokat fog ez még nőni, biztos sokáig örülhetnek a szüleid is neki! ![]()

Mondok egy titkot!Vane gy darab csirkemell a konyhában,azt hiszem az a miénk lesz!

Ancsa!
Gyönyörűek ezek a cicák! ... Szinte beszélnek a fotók! ![]()
Sörben sült tarja is készült a krumplipüréhez ...
A kókuszos sütim a hűtőben pihen,hogy a csoki megdermedjen rajta...
Ilyen megsülve szép aranybarnára..
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?