Válasz: Mi újság Ancsánál?

Tegnap reggel munkába menet ilyen csodálatos volt az égbolt,ahogy kelt fel a nap.
Ezek pedig a mai zakuszkáim,dunszba kerültek,most vagy három napig ott is maradnak.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Tegnap reggel munkába menet ilyen csodálatos volt az égbolt,ahogy kelt fel a nap.
Ezek pedig a mai zakuszkáim,dunszba kerültek,most vagy három napig ott is maradnak.
Ancsa!
Igazán gyönyörű szépek a napfelkelős képek!
Jó sok zakuszkát készítettetek ma, nagyon szépek! Biztos finomak is! 

Mai ügyködésem,sajnos szinte csak hétvégén érek rá egy kicsit leülni,rajzolni.
Ancsa!
Nagyon tetszik ez a rajzod is! Kell hozzá elég sok kézügyesség, meg türelem is... ![]()
Én nem tudnék ilyet csinálni... Te mindig kitalálsz valami újat! ... 

NAgyon szép gogos paprikát kaptam a piacon,és a sült gogos tavalyról elfogyott,LAci rábeszélt,hogy tegyek pár üveggel,négy üveggel lett,7 darab paprika van minden üvegben.
Volt megmaradva egy fél kilónyi fügém,féltem megromlik,így gyorsan főztem belőle Ficoco-t,ami csokis,rumos fügelekvár,ezt azért szeretem mert nagyon sok féle módon fel tudom használni,mascarponéval,isteni finom krém készülhet belőle tortába,tölthető kiflibe,piskótatekercsbe,vagy csak kalácsszeletre kenve is finom.Nem túl édes,kissé kesernyés,mivel étcsoki van benne és két kanál kakaó is.
A héten rákívántunk a zúzapörköltre,puliszkával,nagyon jót ettünk belőle!

Két újabb rajzom elkészült!
Ancsa!
Este már fáradt voltam, és csak elköszönni jöttem a fórumba a társalgásba... Most látom, hogy itt is voltál! 
A gogos paprika valóban nagyon egészséges! Nagyon guszták az üvegekben! 
Na és a fügelekvároknak is gyönyörű a színe, de finom is lehet! 
Igazán guszta a vacsitok is, a sör csúszhatott rá! Váljék kedves egészségetekre!
Az új rajzaid is nagyon mutatósak! Nagyon ügyes vagy!!!! ... 

Ma sütött kenyerünk!

Mai rajzom címe:szeptember...
Ancsa!
A mai kenyered is nagyon jól sikerül!
A rajzod is tetszik, hangulatos, jó a címe, amit adtál neki! ![]()

Pár étel amit főztem mostanában,savanyú káposzta leves,sörben sült csirkemell,sós citrommal,rizzsel.

Két újabb rajzot hoztam,persze készült több is,de most ez a két kedvenc.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?